Forretningsbetingelser

Din adgang til og brug af Scoretips´ produkter og services, er betinget af din accept af og overholdelse af disse Vilkår. Vilkårene gælder for alle hjemmesidens besøgende, brugere og andre, der har adgang til eller benytter sig af Scoretips´ services. Ved at få adgang til eller at bruge Scoretips´ produkter, accepterer du at være bundet af disse vilkår.

Bøgerne på scoretips.dk

Bøgerne som Scoretips.dk sælger, består kun af elektroniske bøger (digitale bøger). Køber man en bog på scoretips.dk, modtager man en pdf version af den elektoniske bog (e-bog) og derved ikke en fysisk version af bogen.  Dette skal man være indforstået med inden man køber et produkt hos Scoretips.dk.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret ved køb af e-bøgerne på scoretips.dk.
Dog bortfalder fortrydelsesretten hvis download linket “klikkes” på efter at man har købt e-bogen og fået tilsendt linket.

Intellektuel ejendom

Produkterne på scoretips.dk og dets oprindelige indhold, funktioner og funktionalitet er og vil forblive den eksklusive ejendom af Scoretips.dk og dets eventuelle licensgivere.

Ansvarsfraskrivelse

Din brug af Scoretips.dk og dets produkter er på egen risiko. Produkterne ydes uden garantier af nogen art, uanset om det er udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål, ikke-overtrædelse eller gennemførelsesforløb.

Lovgivningen

Disse Vilkår skal styres og fortolkes i overensstemmelse med Danmarks lovgivning uden hensyntagen til dens lovbestemmelser.
Scoretips.dk´s undladelse af at håndhæve enhver ret eller bestemmelse af disse Vilkår betragtes ikke som en afkald på disse rettigheder. Hvis nogen bestemmelse i disse vilkår anses for at være ugyldig eller uafdrives af en domstol, forbliver de resterende bestemmelser i disse vilkår gældende. Disse vilkår udgør hele aftalen mellem os om vores services og produkter, og erstatter og eventuelle tidligere aftaler, vi måtte have mellem os om tjenesten eller produktet.

Betaling via stripe

Scoretips.dk benytter sig af Stripe, som betalingsudbyder. Stripe  er en tredjepart betalingssystem, som giver den besøgende, mulighed for at betale med brug af et kreditkort. Betalingssystemet er sikkert og effektiv og kan behandle betalingen omgående.

Ændringer

Scoretips.dk forbeholder sig retten til, efter eget skøn, at ændre eller erstatte disse vilkår til enhver tid. Hvad der udgør en væsentlig ændring vil blive bestemt efter Scoretips.dk´s eget skøn. Ved at fortsætte med at få adgang til eller bruge vores Service, efter at disse revisioner bliver effektive, accepterer du at være bundet af de reviderede vilkår. Hvis du ikke accepterer de nye vilkår, skal du stoppe med at bruge tjenesten.