You are currently viewing Bro Code til den socialt retarderede

Bro Code til den socialt retarderede

Vi har vel alle en person i vores sociale netværk som ikke har forståelse for hvad Bro Code er eller bare vælger at ignorere disse retningslinjer, da den pågældende er socialt retarderet eller bare ønsker at ødelægge det for andre mennesker. Er læseren umiddelbart ikke bekendt med sådan et individ blandt sine venner, er der en risiko for at læseren selv er den pågældende.   Denne artikel er udelukkende skrevet til mænd som har brug for at inkludere Bro Code i deres dagligdag og herved ikke være en destruktiv energi som cockblocker sine kammerater.

Hvad er Bro Code

Bro code er en samling af retningslinjer som rigtige mænd følger, når det vedrører at score. Der findes nemlig en god måde at score på og en dårlig måde at score på, hvor Bro Code udelukkende  følger den gode måde. Desværre er der alt for få mandlige individer som følger disse retningslinjer, som skyldes mangel på rygrad eller modenhed. Med denne artikel håber jeg at inspirere flere mandlige læsere til at følge Bro Code når det vedrører at score. Lad være med at stikke dine kammerater i ryggen til fordel for en kvinde. Det er ikke det værd. Er det ikke rigtigt Carsten?

Retningslinjer for Bro Code

I dette afsnit vil der fokuseres på 6 af de vigtigste Bro Code retningslinjer som alle mænd burde kende og følge. Hver eneste retningslinje vil blive gennemgået for den socialt retarderede, da Bro Code reglerne ikke er ”logik for burhøns” for alle, selv om det burde være det.

*Først til mølle har første ret
Den som først går op til kvinden og starter en samtale med hende, vil have førsteret over at score hende, i tilfælde af at kammeraterne også begærer kvinden. I tilfælde af at hun skulle være mere interesseret i en af de andre i vennegruppen, skal vennen have tilladelse af personen som først startede en samtale med kvinden, før at det er ok at score hende.

*Man cockblocker ikke sine venner, medmindre kvinden føler sig utilpas i vennens selskab
Som udgangspunkt må man ikke ødelægge en potentiel scoring for en ven, medmindre kvinden allerede har sagt sagt fra overfor vennen og nu betragter det som chikane. Her er det i orden at blande sig og trække vennen væk fra kvinden, da det er meningen at det skal være sjovt at tage i byen, og dette skal gælde for begge parter.

*Man nedgør ikke sine kammerater foran kvinder
Det er strengt forbudt at nedgøre sine kammerater foran kvinder, da det viser mangel på respekt til den pågældende kammerat, hvis man er villig til at ”stikke en i ryggen” bare for at få en kvindes opmærksomhed. Dette gøres i håb om at kvinden vil synes bedre om ham, sammenlignet med kammeraten som han håner. Dette kan f.eks. være hvis man joker på en andes bekostning eller hvis man forsøger at få vennen til at fremstå som en personen som tilhører bunden af det sociale hieraki. Ofte er der jalousi involveret hos mænd, som nedgør sine kammerater foran kvinder.

*Man kæmper ikke om den samme pige
Der er masser af fisk i havet, så der findes ikke en god grund til at slås om den samme fisk. Skulle to venner ved et uheld, ende med at have noget kørende med den samme pige, som kan ske mere end ofte, hvis de er tiltrukket af de samme kvinder, så er det enten ”plat eller krone” eller ”sten, saks og papir” som afgører hvem som får lov til at date hende.

*Man scorer ikke venners familie-medlemmer eller ekskærester
Det er strengt forbudt at score en kammerats kæreste, ekskæreste eller familie-medlemmer, medmindre at den pågældende har givet en lov. Vennen vil ikke bryde sig om det og det vil skabe konflikter i venskabet, som man helst skal undgå. Ofte vil det koste venskabet, hvis man scorer en af de pågældende som er markeret ovenfor.

*Man blander sig ikke i vennernes affærer, medmindre der er vold  involveret 
Aggressiv eller voldelig adfærd skal man ikke tolerere, hverken i sig selv eller hos andre. Har man venner som har tendens til at blive aggressive eller voldelige når de får lidt alkohol indenbords, så er det helt i orden at blande sig, så vennen ikke kommer til at skade sig selv eller andre. Det er også i orden at udelukke den aggressive til sociale begivenheder, hvis personen ikke kan opføre sig ordentligt. I stedet burde man tage en personlig samtale med den pågældende. Vold i dette afsnit indebærer både fysisk vold og psykisk vold.

Tag en herre-aften på Frankies med Go Dream – reklame

Tag en pause fra damerne engang imellem og i stedet tag en herre-aften med kammeraterne. Scoretips anbefaler at tage en herre-aften på Frankies, da jeg kun har haft gode og sjove oplevelser på den restaurant. Med gavekortet ”Feast på frankies” fra Go dream kan du spise så meget pizza du vil og drikke alle de cocktails og øl som du har lyst til. Engang imellem ændrer retningslinjerne til hvordan restauranten serverer, så det er altid godt lige at spørge tjeneren hvordan det kommer til at foregå. Min yndlings Frankies er den ved søerne i KBH. Klik her hvis du ønsker at læse mere om gavekortet til Frankies.

Skriv et svar