At forføre med sit kropssprog

49,00kr.

Mænd taler for meget. Især når de forsøger at score! Vi har vel alle været ”skyldige” i før eller siden at ”tale tiltrækningen ihjel” til en kvinde som havde et godt øje til en. Denne bog vil give tips og tricks til hvordan mænd kan forføre kvinder ved brug af deres kropssprog, så man herved ikke kommer til at ødelægge tiltrækningen ved at tale for meget. Det gode ved at forføre med sit kropssprog er, at man ikke behøver at kunne forstå den anden persons sprog. De fleste har vel prøvet at få øjenkontakt med en person som de fandt attraktiv på eksempelvis en ferie, men hvor de desværre fandt ud af at hun ikke talte samme sprog.   Hvis man bare man forstår at benytte sin ”kamæleon-hjerne”, er det skam meget muligt at score en person, selv om man  ikke kan forstå et ord af hvad personen siger.

Tips til ham
Antal sider: 64
Antal ord: 8407
Filformat: PDF

Fortrydelsesret: Der er 14 dages fortrydelsesret ved køb af denne e-bog.
Dog bortfalder fortrydelsesretten når download linket “klikkes” på efter at man har købt e-bogen og fået tilsendt linket.

Bemærk: Denne bog bliver kun produceret som en elektronisk bog (e-bog), som vil blive sendt i PDF format til kunden.

Beskrivelse

Ens kropssprog består af non-verbale signaler som man bruger til at kommunikere på. Det anbefales at lære at forføre med sit kropssprog, da størstedelen af den kommunikation som et menneske benytter, er ved brug af non-verbal kommunikation.  Det menes at mellem 60-65% af den kommunikation man foretager på daglig basis, består af ens kropssignaler. Størstedelen af denne non-verbale kommunikation gøres ubevidst, som betyder at man ikke selv tænker over at man foretager den pågældende handling. Dette skyldes, at reaktionen gøres ud fra ens instinkter, da det er ”kamæleon-hjernen” som styrer kropssignalerne.   Mennesket startede ikke ud med at kunne tale. Dette var en af de sidste evner som mennesket udviklede for omkring 100.000 år siden. Førhen var det nok blot at kommunikere med ”grunt” samt ens kropssignaler.

Bliv god til at score ved at forføre med dit kropssprog

Mænd taler for meget! Især når de forsøger at score. Vi har vel alle været ”skyldige” i før eller siden at ”tale tiltrækningen ihjel” til en kvinde som havde et godt øje til en. Hvis det bare var muligt at score uden at bruge alt den tid på at tale med hende! Heldigvis kan dette faktisk lade sig gøre, hvis man blot vænner sig til at kommunikere med sit kropssprog fremfor verbal kommunikation. Det gode ved at forføre med sit kropssprog er, at man ikke behøver at kunne forstå den anden persons sprog. De fleste har vel prøvet at få øjenkontakt med en person som de fandt attraktiv på eksempelvis en ferie, men hvor de desværre fandt ud af at hun ikke talte samme sprog. Hvis man bare man forstår at benytte sin ”kamæleon-hjerne”, er det skam meget muligt at score en person, selv om man  ikke kan forstå et ord af hvad personen siger.   Denne bog vil give tips og tricks til hvordan mænd kan forføre kvinder ved brug af deres kropssprog, så man herved ikke kommer til at ødelægge tiltrækningen ved at tale for meget.

Tips til ham
Antal sider: 64
Antal ord: 8407
Filformat: PDF

Fortrydelsesret: Der er 14 dages fortrydelsesret ved køb af denne e-bog.
Dog bortfalder fortrydelsesretten når download linket “klikkes” på efter at man har købt e-bogen og fået tilsendt linket.

Bemærk: Denne bog bliver kun produceret som en elektronisk bog (e-bog), som vil blive sendt i PDF format til kunden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “At forføre med sit kropssprog”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *