You are currently viewing Har du symptomer på RBF

Har du symptomer på RBF

Fortæller man en anden person at den pågældende har symptomer på RBF, vil den pågældende sandsynligvis tro at det er en kønssygdom. Så slemt er det nu ikke, men stadig burde man tage symptomerne alvorligt.  I følge wikipedia er RBF en forkortelse af Resting bitch face, som er et ansigtsudtryk, der utilsigtet fremstår som om en person der er sur, irriteret, eller foragtelig, især når individet er i afslappet tilstand eller blot ikke forsøger at udtrykke en særlig følelse. Faktisk har RBF været studeret af både videnskabsmænd og psykologer som har vurderet at tilstanden skam er ægte. Med andre ord er det ikke et eller andet opfundet slangord i datingverdenen men et ægte fysisk fænomen som både mænd og kvinder kan lide af.. Ønsker man at møde en mand eller kvinde som kan blive en del af sit liv, vil dette blive svært hvis man signalerer til sin omverden at man er en ”sur stodder”. Lider du selv af Resting bitch face syndromet, så vær ikke fortvivlet. Der er skam hjælp at hente i denne artikel.

En mulig kur mod RBF ifølge scoretips

Scoretips anbefaler følgende råd hvis man lider af resting bitch face syndromet. Kuren er ret simpel da det blot kræver at man udfører et eneste tiltag på daglig basis og dette er at SMILE til sin omverden. Tag ”ja-hatten” på og læg fordommene på hylden og prøv at være åben for nye oplevelser og lade være med at misunde andre mennesker, men istedet værdsat det som du faktisk har. Den måde man har det indeni afspejles med de ansigtsudtryk man udviser. De personer som jeg kender der har lidt af resting bitch face, har vænnet sig af med syndromet ved at ændre sig til en mere positiv person. Lider du selv af RBF, så prøv dette tiltag i blot tre måneder, og lur mig om RBF symptomerne ikke forsvinder.  

Bekæmp RBF med gode oplevelser fra Truestory – reklame

En god måde at bekæmpe sine negative RBF symptomer på, er ved at tilføje positive oplevelser til sit liv. Scoretips anbefaler følgende oplevelser fra Truestory, da de simpelthen er sjove for både mænd og kvinder og er oplevelser som man sagtens kan prøve igen og igen. Den sikre vinder er et gavekort til madklubbens 32 restauranter, da Madklubben er et af mine favoritter. Har været på mange af restauranterne, hvor madklubben altid har leveret god kvalitet. En anden sikker vinder er et flødebollekursus for to hos Social foodies med ikke mindre end 385 anmeldelser med et gennemsnit på 4,5 ud af 5 stjerner.

Skriv et svar