You are currently viewing Bliv centrum af dine samtaler

Bliv centrum af dine samtaler

For at gøre et godt indtryk hos det modsatte køn så du kan blive centrum af dine samtaler, kræver det at man har noget interessant at tale om. Har man ikke rigtigt oplevet noget, så vil det sandsynligvis ikke være dig som blicer cemtrum ved dine samtaler. Heldigvis findes der lette metoder til at blive centrum af opmærksomheden, også selv om man er en socialt akavet computernørd som ikke foretager sig andet end at spille playstation 5 dagen lang. Det kræver blot at man er villig til at gøre en indsats for at gøre sit liv en smule mere spændende ved at få nye oplevelser, som andre ikke har prøvet.   

At være i centrum af samtaler kræver oplevelser

Jeg bliver stadig ”hjemsøgt” af dengang jeg oplevede en bleg computernørd blive centrum af alle samtaler til en social sammenkomst. Han var ikke bare en nørd, men nærmere en ”Alpha Nørd”! Nørden over dem alle! Han lignede en som havde låst sig inde på sit værelse i 5 år, hvor hans mor nu harforlangt at han bevægede sig væk fra hjemmet for en dag. Hvad der også forbløffede mig over denne lig-blege mand, var at han faktisk havde en rimelig attraktiv kæreste.   Selv om han ikke var et kønt syn, så havde han til gengæld noget andet som gjorde ham interessant. Det som adskillede denne person fra alle andre, var at han havde været kloden rund, og havde derfor et hav af interessante historier som han fortalte. Så selv om denne mand var socialt akavet og yderst nørdet, så var han stadig den mest interessante person i rummet på baggrund af hans oplevelser i sit liv.

Bliv centrum af ens samtaler med Truestory – reklame

Man behøver ikke at have rejst verden rundt for at blive centrum af ens samtaler. Det kræver blot at tage på oplevelser som størstedelen af befolkningen ikke har prøvet. I denne artikel anbefales Tre oplevelser fra Truestory som jeg endnu ikke har mødt andre som har prøvet. Er det et adrenalin-rush som man søger, så anbefales Solospring hos Faldskærmsklubben DFC.Befinder man sig i Jylland, anbefales Solospring hos Dropzone Denmark. Ønsker man derimod at komme i kontakt med sin indre “Badboy”, så anbefales et kursus i pistolskydning. Der er mange andre gode adrenalinoplevelser hos Truestory som du kan se ved at klikke på følgende link.

Skriv et svar