You are currently viewing Er du dum eller hvad

Er du dum eller hvad

Er du dum eller hvad ? Ikke alle er gode til at give et godt førstehåndsindtryk af sig selv, især hvis man taler med en person som man finder attraktiv. Vi har vel alle før eller siden oplevet, at komme til at opføre os på mærkværdig vis af den ene grund eller anden,  som gav et dårligt førstehåndsindtryk af os selv. Mange mennesker kan være selvbevidste over deres uheldige opførsel, men alligevel ender med samme resultat.
Eksempelvis har nogle mennesker tendens til at blive helt mundlamme, hvis de møder en person som de finder ekstraordinært attraktiv, som vil sige en person som har karakteren 11 ud fra en skala fra 1 til 10. Selv om man eksempelvis har lavet ”håndnoter” med nedskrevne emner som man kan tale om, ja så ender det stadig med at ens sind bliver bliver ”blank” i selskab med den attraktive person. Dette kan få den anden part til at tro at du er mærkelig eller at spille spørgsmålet er du dum eller hvad.

Er du dum eller hvad eller bare usikker

Befinder man sig i sociale omgivelser som man føler sig utryg ved, eksempelvis hvis man ikke bryder sig om selskabet man er sammen med eller at man måske synes at man ikke er ”god nok” til at være i selskab med denne sociale gruppe, ja så kan man også have tendens til at opføre sig sært. Psykologisk set har mennesker tendens til at opføre sig mærkeligt, hvis de føler at de er den person som har lavest social status i det selskab som de befinder sig i. Men på den andens side, har man også tendens til at udfolde hele sin personlighed og alle sine særheder, hvis man ikke bekymrer sig om hvad andre tænker om en. Forskellen ligger i om man konstant søger en andres bekræftelse eller ej. Usikre personer søger andres bekræftelse, hvor selvsikre personer ikke bekymrer sig (særligt meget) om hvad andre tænker om en. Men sagens kerne er at mennesker er flokdyr, så derfor vil man altid bekymre sig en smule om hvad andre synes om en, da man ikke ønsker at blive ”udstødt” fra fællesskabbet.

Er du dum eller hvad eller kan du ikke score – reklame

Dette kursus er skræddersyet til læseren som ofte er blevet kaldt ”dum” eller ”mærkelig” i sit liv. Sandsynligvis er du ingen af delene, men er derimod blot dårlig til at give et godt førstehåndsindtryk af dig selv, som nok ligger til grunde af alt for meget socialt usikkerhed. Men heldigvis er der noget som du kan gøre ved det.   Jeg anbefaler alle de mandlige læsere at tage et scorekursus hos singlecoach, da der er intet som hurtigere giver en højt selvværd og selvtillid, som at blive god til at score. Virksomheden har over 10 års erfaring i at lave drenge til mænd og tilbyder endda pengene tilbage, hvis man ikke mærker fremgang. Så gør dig selv en tjeneste og investér i deres powerkursus.

Skriv et svar