You are currently viewing Er min kæreste god nok

Er min kæreste god nok

Vi har vel alle oplevet dette scenarie i ens liv, hvor man i en længere periode harhaft et godt øje til en person og endelig lykkedes det at  score den pågældende eller at dit crush får scoret dig. Men kort tid efter tænker du ”Er min kæreste god nok, eller kan jeg mon få noget bedre?” Så snart at du endelig har fået dig en kæreste, ligger du pludselig mærke til alle de andre singler som også søger kærligheden. Efterfølgende tænker man om sin nuværende kæreste er god nok til en.

Hvad mænd og kvinder søger i en kæreste er som regel vidt forskelligt. Elementer som mænd typisk værdsætter, er blandt andet en kvinde med et højt libido, et godt udseende, loyalitet, feminin personlighed, lavt ”kilometertal”, samarbejdsvillighed og en kvinde som er stille.   Kvinder værdsætter selvfølgelig også et godt udseende, men hvor mandens dominanthed ofte spiller en vigtigere rolle. De fleste kvinder ikke er tiltrukkede af svage mænd, ligegyldigt hvor godt de end ser ud, hvorimod mænd som regel ikke er tiltrukkede af dominante kvinder.   De fleste kvinder kan også godt lide at blive forkælet af deres mænd, som derfor gør at de også ønsker en mand som har styr på sin økonomi. Især når kvinden søger en mand til at skabe en familie sammen med, har hun større fokus rettet på mandens fremtid, da hun ønsker en mand med ambitioner og lederskab.

Kan jeg få noget bedre end min kæreste ?

Måske kan du finde en som er bedre end din nuværende kæreste eller måske ikke. Men før man vælger at slå op med sin kæreste og drage videre, skal man stille sig selv dette spørgsmål:  ”Elsker jeg min kæreste?” For det er virkeligt det eneste som burde tælle. Er svaret nej, så søg efter noget som er bedre. Men er svaret ja, så bliv sammen med din kæreste.   Livet er ikke en Disney film hvor alle får en prins eller en prinsesse. Desværre er der mange som dette ikke er gået op for, som gør at de går fra en god kæreste som behandler en godt, da de selv mener at fortjene prinsen eller prinsessen.

Er man stadig ikke kommet over en tidligere kæreste eller Elsker, som ikke ville have en i sidste ende, ja, så anbefales det ikke at få en kæreste på nuværende tidspunkt, da man skal have tid til at sørge og komme over en person, før man forsøger at finde en ny. Desuden vil det også være sårende for sin nye partner, da denne person hurtigt vil opfatte at man stadig har hjertesorger og tænker på sin tidligere kæreste, som vil resultere i at personen vil slå op med en, da ingen person med selvrespekt vil acceptere at være nummer to i kærestens liv.

Wellness ophold med min kæreste fra Truestory – Reklame

En god måde at beslutte sig på, om man skal blive sammen med sin kæreste eller ej, vil være at tage sammen med kæresten på et Wellness-ophold i en weekend. Når man bruger en hel dag sammen med sin kæreste i afslappede omgivelser, finder man hurtigt ud af om man ”klikker” med den pågældende eller om man overhovedet kan holde personen ud i en længere tidsperiode. Scoretips anbefaler følgende tre wellness-ophold fra Truestory. Befinder man sig i hovedstaden, anbefales et spa-ophold på Marienlyst Strandhotel. Er man derimod i Nordjylland, anbefales et Spaophold på HimmerLand.I midtjylland anbefales Spaophold på Fjordgaarden. Får man ikke en god oplevelse med sin kæreste med dette gavekort, ja så er det bare at slå op og drage videre. Har læseren aldrig prøvet et Wellness-ophold, ja så ved du ikke hvad du går glip af.

Skriv et svar