You are currently viewing Hvordan er man en god kæreste

Hvordan er man en god kæreste

De tre vigtigste elementer til at være en god kæreste er kommunikation, kærlighed og forståelse. God kommunikation er en tovejs kanal, som derfor kræver at begge parter gør en stor indsats for at kommunikere sine behov til hinanden. Det er svært for partneren at kende til ens behov, personlige grænser, etik og så videre, hvis man ikke starter ud med at kommunikere dette til kæresten. God kommunikation kan også opfange problemerne på forhånd, så de derved bliver behandlet inden de når at opstå.   Kærlighed er det andet element til at være en god kæreste. Kærlighed gør eksempelvis at man nyder kærestens selskab uden at det behøver at føre til samleje. Kærlighed gør også at man kan lide at forkæle sin kæreste, selv om man ikke nødvendigvis får noget i retur. Kærlighed knytter sig også en tæt til den pågældende, hvis ens kæreste altså også selv er forelsket i en. Kærlighed fungerer dog ikke i et forhold hvor kun den ene er forelsket, mens den anden ikker er, da det skaber en giftig ubalance i forholdet, som vil ses nørmere på i en anden artikel. Pas dog på med at ”kvæle” din kæreste med kærlighed som sker hvis man ikke giver kæresten plads til sine egne ting.   Forståelse er det sidste kerne-element til et godt forhold. Forskellen på om et forhold holder et år sammenlignet med om det kan vare hele livet, kan ofte være ens evne til at forstå sin partner. Med forståelse forstår man tankemønstret bag kærestens handlinger og herved er det lettere at finde løsninger når i kommer til uenigheder eller kommer op at skændes, som ALLE normale par gør i ny og næ. Kærester som hurtigt bliver gode venner igen, er som regel også dem som har god forståelse for hinanden.

Tegn på at man er en god kæreste

Selv om man gør alle de rigtige ting som en god kæreste skal gøre, så kan den uerfarne,  uvidende eller usikre person stadig komme til at tvivle på sine evner til at være en god kæreste. Heldigvis findes der tydelige tegn på at man gør det godt som kæreste, som vil blive afsløret i dette afsnit.   Et af de bedste tegn på at man er en god kæreste, er hvis kæresten tør at  åbne sig op overfor dig. Det kræver enormt meget tillid og tryghed til en anden person før at man deler sine sårbarheder og hemmeligheder med den pågældende, netop da det er information som ofte kan bruges imod en. Et andet godt tegn på at man er en god kæreste, er at hvis kæresten foretrækker dit selskab fremfor andres, hvor det ikke behøver at involvere sex. Taler kæresten godt om dig – både privat men også i selskab med sine familie, venner og veninder, ja så er det også et godt tegn på at kæresten værdsætter dig. Når verden er imod en, skal du være den første som kæresten søger hen til for at få omsorg, da det er tegn på at kæresten er tryggest hos dig. Kan kæresten lide at forkæle dig, så er det tegn på at din tilstedeværelse værdsættes.

Forkæl din kæreste med ballontur fra Truestory- reklame

En god kæreste er ikke bange for at bruge penge på at forkæle sin partner. Scoretips anbefaler følgende oplevelse fra Truestory som man kan invitere sin kæreste med på. Den sikre vinder er at tage i luftballon med sin kæreste. Ballonflyvningen kan opleves i Silkeborg, Roskilde og oplevelsen har en score på 5 ud af 5 stjerner på ikke mindre end 151 anmeldelser. Oplevelsen varer 3-4 timer og hvor der er mulighed for at få bobler til ganen efterfølgende, hvis man har lyst til dette.

Skriv et svar