You are currently viewing Er du et foodiecall

Er du et foodiecall

Bliver du ofte inviteret ud af piger, men så snart det kommer til at betale regningen, ender det altid med at du tager kreditkortet op af pungen og betaler. Ja, så er du muligvis offer for ikke at være andet end et foodiecall af din date.. Et foodiecall er når en kvinde eller mand tager på date, udelukkende kun for at få god mad og intet andet. I ”gamle dage” når en mand inviterede en kvinde ud til middag og underholdning, var det indforstået at kvinden signalerede romantisk interesse i den pågældende hvis hun accepterede hans invitation. Men nu om dage, kan manden aldrig være sikker på kvindens interesse i ham, selv om de har været på flere dates. I det 21. århundrede er dating imidlertid blevet langt mere kompliceret sammenlignet med tidligere. Dette gælder især for dem, der stadig klamrer sig til traditionelle forestillinger om datingsdynamik, da de derved kun risikerer at blive endnu et ”offer” for foodiecalls for en udspekuleret kvinde eller mand.

Et eksempel på et foodiecall

Jeg kan huske en pige fra mit Gymnasium som kun fik SU som indkomst mens hun studerede. Når de faste omkostninger var betalt, ja så havde hun næsten ikke flere penge tilbage at bruge af. Uden et studiearbejde (som hun var for doven til at tage) havde hun faktisk slet ikke råd til at have et madbudget, men så fik hun denne ”gode” idé, som ville sikre hende en fyldt mave hver eneste dag..   Denne pige var meget attraktiv, som derfor gjorde at hun fik meget opmærksomhed af det modsatte køn. Så det hun fremover gjorde var at blive mere ”gavmild” med at give sit nummer ud til fyrene som hun mødte i byen og så videre, mens hun også sørgede for at få deres kontaktoplysninger. Disse oplysninger blev skrevet ned i en ”hemmelig” sort notesbog, hvorefter hun så efterfølgende ville skrive til fyrene og ”invitere” sig selv ud på en date med en af dem fra listen, hvor manden selvfølgelig fik lov til at betale. Det svære var at holde styr på hvem som var hvem, da hun havde mellem 50-60 kontakter i den bog. Hun satte den regel at hun maksimalt ville spise med en af kontakterne én gang i måneden. Fyrene var desperate, så de sagde næsten ja hver eneste gang hun skrev, og på den måde fik hun sikret god aftensmad hver eneste dag i cirka to år..

Selv om det primært er kvinder som benytter sig af foodiecalls, så er det ikke ensbetydende med at kvinderne ikke skal være på vagt overfor mænd som muligvis blot ønsker at få et gratis måltid ud af dem og intet andet, da disse mænd skam også eksisterer.. Jeg er bekendt med en politisag hvor en attraktiv mand nød at invitere kvinder ud på dyre restauranter, og når de så var ved at være færdig, gik manden på toilettet, hvorefter han tog bagvejen ud af restauranten, hvor han efterlod kvinden med en meget dyr restaurant regning. Dette havde denne mand gjort utalligvis af gange, indtil han blev opsporet af politiet og anholdt.    

Undgå at være et foodiecall med Truestory – Reklame

Piger og mænd som godt kan lide foodiecalls, foretrækker som regel den helt store middag hver gang. En let måde at undgå at blive et foodiecall vil være kun at benytte sig af billige og hyggelige oplevelser, som kan invitere sin date med til, da det er en let måde at sortere de gode dates fra de dårlige. Scoretips anbefaler et gavekort til madklubben, da restaurantkæden har over 30 restauranter rundt om i landet. Jeg har været på flere af deres restauranter i København og Esbjerg og har kun haft gode oplevelser på deres spisesteder. God mad og god service.

Skriv et svar