You are currently viewing Karrierekvinder med god løn

Karrierekvinder med god løn

Vi lever i en tid hvor der er flere højtuddannede karrierekvinder end karrieremænd i det danske samfund. Dette resulterer i at flere og flere karrierekvinder vil score det gode job i den  nære fremtid, så de ikke vil være afhængige af en mand som forsørger. Disse kvinder burde have rigeligt af penge til at kunne forsørge deres livsstil, så de har råd til den lækre lejlighed med walk-in closet og den dyre beklædning mm.   Men der er dog én stor ulempe som de fleste succesfulde karrierekvinder har, og det er at kunne finde en mand som passer til deres kriterier. Sagen er at de vil have en større sandsynlighed at vinde i lotto, sammenlignet med at finde en mand som passer til deres krav. Og er en karrierekvinde så heldig i at finde en mand som passer til hendes kriterier, så er det ikke ensbetydende med at hun passer til hans krav til en kvinde.

Karrierekvinder søger manden med en god løn     

Selv om karrierekvinder med en høj løn, ikke har brug for økonomisk assistance, søger en del karrierekvinder stadig manden som er mere succesfuld end karrierekvinden og som har en højere løn end hende. Dette er ikke baseret på et økonomisk grundlag, men nærmere en principsag for karrierekvinden, da nogle kvinder ikke føler sig feminine hvis de har en større indtjening end sin kæreste. Dette gør at kvinden vil føle sig som forsørgeren, som mange kvinder stadig betragter som at være mandens job, også selv om vi lever i disse moderne tider.   Så jo højere en indtjening som kvinden har, jo sværere vil det være for hende at finde en mand, som har en højere indtjening end hende selv og som passer til hendes kriterier.

En høj løn er ikke en faktor som mænd værdsætter hos en partner. De fleste mænd kan faktisk ikke være mere ligeglade med om kvinden har en høj løn eller en lav løn, da han alligevel ikke skal bruge af hendes penge. De fleste mænd tager det for givet, at det er dem som betaler for regningen når parret tager på tur, ligegyldig hvor god en økonomi kæresten har. Derfor gør det ingen forskel om kvinden har penge eller ej, så længe at hun ikke er en ”nasserøv”, da disse typer bliver belastende i længden.  Kun en mandlig Gold digger ville være interesseret i karrierekvinder med en høj løn.     

Nej tak til karrierekvinder med god løn

Langt de fleste succesfulde karrieremænd er slet ikke interesseret i at komme sammen med succesfulde karrierekvinder med en god løn af flere årsager. For det første mener nogle af disse karrierekvinder at netop deres karriere kommer i første række fremfor forholdet med karrieremanden. Derudover mener mange karrierekvinder også at en god karriere er ensbetydende med at de også kan stille høje krav til manden som de skal være sammen med, selv om det intet har med hinanden at gøre. Desuden er det svært at imponere karrierekvinder, da de har penge nok til at kunne forsørge sig selv og deres livsstil. Den største grund til at karrieremænd ikke ønsker karrierekvinder, er at de er problematiske at håndtere sammenlignet med andre potentielle partnere.. Når manden kommer hjem efter en arbejdsuge med 55 arbejdstimer, så ønsker han at komme hjem til en kæreste som støtter ham og forkæler ham, hvorimod en karrierekvinde stadig vil forvente at han også tager sig af hendes behov. Derfor er det lettere at date klinikassistenten eller servitricen da de er lette at imponere og vil værdsætte at have en karrieremand mere sammenlignet med karrierekvinden.  

Velhavende mænd spiller golf – reklame

Ifølge Dansk idrætsforbund så er golf et af de dyreste sportsgrene i Danmark. Det koster omtrent 8000 kr om året for at spille golf. Langt de fleste mænd med en særdeles høj indkomst, har alle haft én ting tilfælles, og det har været deres interesse for golf. Læseren kender sandsynligvis selv en eller to rigmænd som elsker sporten. Så hvis læseren er en karrierekvinde som ikke har opgivet håbet om at finde en mand men en bedre løn end hende selv, så anbefaler scoretips at tage et golfophold som tilbydes hos Truestory. Her kan man vælge imellem et Golfophold på Himmerland eller et Golf & Gourmet på Hotel Amerika. Kan du tæve manden i golf uden “handicapregler”, vil det være én sikker måde hvorpå at karrierekvinden kan imponere karrieremanden på.   

Skriv et svar