You are currently viewing Hemmeligheder din kæreste har

Hemmeligheder din kæreste har

Vi har alle hemmeligheder. Dette gælder både læseren selv samt ens eventuelle kæreste. 100% åbenhed i forhold eksisterer ikke og kun naive mennesker tror på dette. Dette er ikke ensbetydende med at alle er hinanden utro, men derimod blot at man har ret til et privatliv som sin kæreste ikke er en del af. Før eller siden vil man dog begynde at spekulere på hvilke hemmeligheder som ens kæreste har. Typisk er det hvis kæresten undgår at tale om visse emner eller bliver ”fjern” mens man er i samtale med den pågældende, at man begynder at spekulere på hvad sin kæreste gemmer på af hemmeligheder.

Lad være med at presse din kæreste

Accepter at alle har sine hemmeligheder, og dette gælder også ens kæreste. Lad være med at presse din kæreste til at afsløre hvad den pågældende tænker på. Dette viser usikkerhed og tegn på mistillid fra din side af. Stoler man ikke på sin kæreste, så er det et stort tegn på at man ikke passer sammen alligevel. Er man konstant usikker på om man er god nok til sin kæreste, så skal man nok arbejde lidt på at få opbygget sit selvværd, eksempelvis via selvhjælpskurser og lignende. Men hvis læseren er opsat på at finde ud af hvilke hemmeligheder som sin kæreste gemmer på, så er der dog tricks man kan benytte til dette.

Spil Sandhed eller konsekvens med din kæreste

Et godt trick til at få indsigt i eventuelle hemmeligheder som sin kæreste har, er at spille sandhed og konsekvens med sin kæreste, da spørgsmålene ofte vil kunne få de deltagende til at vise sider af sig selv, som man ikke ville tale om under normale omstændigheder. Tag dog først spillet frem efter at der er blevet indtaget en smule alkohol, da folk har tendens til at tale mere når de har fået noget at drikke. Lav eventuel en regel om at oplæseren selv bestemmer om det skal være sandhed eller konsekvens, da læseren herved selv kan styre hvilke spørgsmål som man gerne vil stille til den deltagende part.

Sandhed eller konsekvens fra Sinful – reklame

Hvis man skal spille sandhed eller konsekvens, så skal det gøres med stil. Derfor anbefaler jeg læseren at investere i Truth or Dare hos Sinful.  Spillet er elegant i design og har 69 spørgsmål til sandhed samt 69 spørgsmål til konsekvens som vil bringe timevis af underholdning. Min erfaring med spillet Truth or Dare er, at man hurtigt kommer til at vise sider af sig selv, som man normalt ikke ville røbe for andre. Dette gør derfor også at spillet Sandhed eller konsekvens ofte tages frem når man har fest for at lære sine gæster bedre at kende samt få indsigt i deres seksuelle præferencer. Klik på linket for at læse mere om sandhed eller konsekvens.   

 

 

Skriv et svar