You are currently viewing Sjove forspil til samleje

Sjove forspil til samleje

Et forspil har til formål at opbygge seksuel energi, som bliver frigivet gennem samleje. Et forspil kan laves på utalligvis af forskellige måder, hvor man ikke skal holde sig tilbage i at være kreativ ved denne del af parrets samleje. Men det virker ikke til at ungdommen nu om dage overhovedet benytter sig af forspil, men i stedet blot går efter at få nedlagt sit bytte hurtigst muligt. Måske ser de for meget porno, som giver dem indtrykket af at tale seksuelt med en kvinde er den eneste form for forspil som man kan skabe sammen med en kvinde. Sagen er dog at de fleste kvinder finder dette et turn-off, da det er det som størstedelen af mænd gør. Hvis bare læseren havde forståelse for at lave kreative forspil som skaber mystik, så ville ens kæreste nok være mere interesseret i at være nøgen sammen med dig.    

Kreative forspil fører til et godt samleje

Et mindeværdigt samleje kræver et godt forspil. Og for at forspillet kan blive godt, kræver det en veludført og kreativ fremgangsmåde til forspillet, da man ikke vinder mange points ved klichéer under samleje. Der er intet i vejen med at finde gode forspil på internettet til samleje hvis man ikke selv kan finde frem til et, da størstedelen af den menneskelige befolkning, ikke er specielt kreative nu om dage. Efter min mening er kreativitet et sjældent karaktertræk at besidde, da folk primært opdrages til at være logisk-tænkende, så de kan få gode karakterer og få sig en god uddannelse. Fok som er kreative kan have tendens til at have en ulogisk tankegang som herved gør at de ”tænker ud af boksen”. Dette kan resulterer i utraditionelle eller kreative idéer og løsninger, som den logisk-tænkende ikke kunne finde frem til. Ønsker læseren eksempler på kreative forspil, så kan læseren eventuelt kigge nærmere på reklamen nedenfor.

Forspil med The Sex Game fra sinful – reklame

Sinful har produceret et sjovt og forførende brætspil “The Sex Game”  som er det perfekte forspil til par, som især gælder personer som godt kan lide at spille brætspil til daglig. Spillet er enkelt og intuitivt, så det sagtens kan spilles med nye partnere som aldrig har prøvet spillet før, da reglerne kan læres på 1 minut. Spillet er fyldt med sjove udfordringer, som står beskrevet i felterne på brættet som ens brik kan lande på. The Sex Game skal helst spilles sammen med en kæreste eller en hyggeveninde/hyggeven. Det kan dog også tages frem i selskaber som man har en intim relation til.  Jeg kan godt lide spillets design, da det er meget iøjefaldende farver, som også får spillet til at virke en smule “uskyldig” i sit udseende. Gør dig selv en tjeneste og tage dig god tid med din partner, når i spiller spillet, da et godt forspil ikke bliver opbygget ved at skynde sig i soveværelset.   Det eneste minus ved spillet, er at pladen er sammenfoldet i fire dele fremfor i to dele, som jeg foretrækker. Ønsker læseren at læse nærmere om The Sex Game fra Sinful, så kan du klikke her.     

Skriv et svar