You are currently viewing Sådan kommer du over ham

Sådan kommer du over ham

Det er meget forskelligt hvordan personer reagerer når de mister en kæreste, som de har holdt meget af. Nogle bliver meget triste og ønsker blot at lukke sig inde. Andre lader som ingenting og forsøger at overbevise andre omkring sig at man har det ”fint”, selv om sandheden er en helt anden. Så er der også dem som blot hurtigt ønsker sig at få en ny kæreste, da de er dårlige til at håndtere triste følelser. Sådan du kommer over ham hører dog ikke til nogle af disse eksempler som beskrevet ovenfor. Istedet skal du give dig tid til at mærke hvordan du har det og acceptere din tristhed. Sådan kommer du over ham   

Sådan kommer du over ham ved at sørge

Det er ganske naturligt og ”sundt” at sørge, efter at man har mistet en person som man har haft stærke følelser til. Nogle har beskrevet det som følelsen af at miste en legemsdel, da man førhen var så tæt knyttet og håndterede næsten alt sammen, hvorefter man pludselig var alene. Dette vil føles som en uoverskuelig stor forandring i den første stykke tid, indtil man vænner sig til at være på egen hånd. Giv dig tid til at sørge over dit tab. Tal med dine veninder om det. Brug tid alene hvis du har behov for dette.   Jeg fraråder at du sletter billeder af den pågældende person, da det stadig er en del af din fortid. Men du kan jo fjerne dem fra dine sociale medier og så gemme billederne væk i en mappe på computeren.  Når dit behov for at være sammen med andre kommer tilbage igen, så brug tid sammen med vennerne og lad være med at holde dig tilbage, hvis en sød fyr beder om dine kontaktoplysninger. Den bedste måde at komme over en ekskæreste, er at komme op på hesten igen, men kun når man er parat til dette. Sådan kommer du over ham ved at sørge.

Sådan kommer du over ham med Truestory – reklame

Når man mister en som betyder meget for en, kan man ikke undgå at sit selvværd tager skade. Især hvis det ikke var dig som slog op med den pågældende. Derfor er det vigtigt at man gør en indsats for at vedligeholde sit selvværd, som eksempelvis kan gøres via selv-forkælelse. Når man forkæler sig selv, sætter man nemlig sig selv i første række.    Scoretips anbefaler oplevelser som afstresser kroppen, da ens sind og krop påvirker hinanden. Når man slapper af i kroppen vil det også påvirke sindet og omvendt. Aroma massage hos Complete Me i København K er et godt alternativ til kropslig healing. Befinder man sig derimod i Nordjylland, anbefales en SpaDag på HimmerLand Spa . Er man derimod i Midtjylland, anbefales Massage & Ansigtsbehandling hos Aviva Clinique hvis man altså er en kvindelig læser. I Sydjylland anbefales det at prøve Hot stone massage hos Dronning Dorotheas Badstue der er en alternativ form for afstresning. Har man ikke prøvet stone massage før, skal dette prøves.

Skriv et svar