You are currently viewing Hvad er en wingman

Hvad er en wingman

En wingman er en kammerat som støtter en når det vedrører at score. Man skal være taknemmelig hvis man har en god wingman, da en god wingman er svært at finde af gode grunde. Først og fremmest er der meget konkurrence blandt mænd når det vedrører at score, hvor de fleste ikke kan tåle at tabe i denne ”sport”. Derfor er der mange som vil forsøge at ødelægge det for sine kammerater, af ren jalousi da deres personlige stolthed er forbundet med at score. Der er skam også dem som blot tror at de er en god wingman, blot fordi at de ikke ved bedre. Derfor vil denne artikel gennemgå hvad en god wingman er, men hvor der også gives eksempler på hvad en dårlig wing man er.

Tegn på at man er en god wingman

En god wingman har dyb forståelse for det modsatte køn samt god erfaring i hvordan man forfører dem. En del mænd betragter sig selv som at være en god wingman, selv om de slet ikke har god forståelse for det modsatte køn når det kommer til stykket. Ofte handler det bare om at de godt kan lide at ”belære” andre da det får dem til at føle sig som en ”Alphahan”. En god wingman støtter en 24/7 som betyder at man altid kan stole på at den pågældende hjælper en når man har brug for det samt præsentere en på en måde som skaber interesse hos det modsatte køn. Med andre ord vil en god wingman aldrig gøre tiltag som kan ødelægge en scoring eller gøre tiltag som kan reducere ens sociale status foran det modsatte køn, såsom at lave jokes på vegne af en eller at skabe drama for underholdningens skyld  mm. En wingman er svær at finde, så har læseren en kammerat som er en god wingman, så hold fast i den pågældende.       

Få en god wingman hos singlecoach – reklame

Den bedste wingman som man nogensinde kan ønske sig, vil være en professionel scorecoach. Har læseren ikke en særlig god forståelse for det modsatte køn, anbefales det at man blot én gang i sit liv forsøger sig med en scorecoach. Scoretips anbefaler læseren at benytte singlecoach, da virksomheden har over 10 års erfaring i at hjælpe ”håbløse” mænd med at finde kærligheden. Virksomheden er så sikker på sig selv, at den endda giver scoregaranti til den deltagende. Klik her for at se nærmere.  

 

Skriv et svar