You are currently viewing Uforglemmelig oplevelse – ballontur

Uforglemmelig oplevelse – ballontur

Hvis læseren søger efter en romantisk og uforglemmelig oplevelse, som man kan nyde sammen med sin kæreste, så anbefales det at tage på en ballontur..  Hvor mange kender du selv ligefrem som har været på en uforglemmelig oplevelse som en romantisk ballontur med champagne og lignende?   Som regel er det kun én person eller måske slet ingen.  Personligt anbefaler jeg at man både prøver at tage på ballontur om dagen og om aftenen, da begge ture vil have sin egen unikke atmosfære og være hver sin uforglemmelig oplevelse. Om dagen er der en fantastisk udsigt og en dejlig stilhed som parret kan nyde, men hvor man om aftenen kan nyde en dejlig solnedgang.

Parrets ballontur starter på jorden

Som regel starter oplevelsen på jorden, luftballonen bliver pustet op. Dette er med til at skabe et suspense, da man blot bliver mere og mere begejstret for ballonturen, jo mere fyldt ballonen bliver, især hvis man aldrig har prøvet at flyve i luftballon før.   På landjorden bliver man vejledt af den professionelle fuldtidspilot til hvordan man skal begå sig, når man flyver i luftballonen. Så udover sig selv og sin partner, så vil der også være ”piloten” som styrer ballonen. Men hvis man ønsker at det skal være en romantisk tur, kan man på forhånd aftale med serviceudbyderen at piloten skal være ”usynlig” dvs. tale så lidt som muligt, hvis man ønsker at oplevelsen primært skal være for sig selv og sin partner.

Flyv I luftballon, ballontur – Reklame

Scoretips.dk anbefaler at tage en ballontur med Truestory. Ballonturen foregår i 500 meters højde og varer en helt time. Men hele oplevelsen varer omtrent fire timer, da man selv er med til at forberede luftballonen og puste luft i den. Desuden er der en flaske champagne til dig og din kæreste, som i kan nyde mens i kigger ud på en uforglemmelig udsigt i en magisk og støjfri atmosfære.    På Sjælland foregår ballonturen på midtsjælland hvor vejret er med til at bestemme hvorhenne ballonen skal afsættes fra, da det er vigtigt at der er vindstille på den præcise lokation.    I Jylland skal man drage til Silkeborg, da det er her at ballonturen finder sted.

Skriv et svar