You are currently viewing Et godt forhold

Et godt forhold

Har man været så heldig i at komme i et forhold med den rette, så er det ikke ensbetydende med at forholdet vil forblive godt, hvis kæresteparret ikke gør en aktiv indsats for at vedligeholde det.   Der findes et godt ordsprog angående parforhold som hedder ”Choose well, work like HELL”.   For at have succes i forhold, skal man først og fremmest vælge en god partner som behandler en godt. Derudover skal begge parter arbejde HÅRDT på at vedligeholde forholdet, da det ellers vil visne. Det er ikke nok at parret kun gør en indsats engang imellem, men derimod skal de dagligt gøre en indsats for at skabe glæde i forholdet. Dette kræver for eksempel at begge parter er åbne for nye oplevelser og ”har ja-hatten på”, da de derved ikke gror fast i de samme (kedelige) rutiner. Derudover skal parret sørge for at dække hinandens behov, da det minimerer skænderier.

Et forhold har kompromisser

Det man tit hører fra mænd som har dårlig (eller ingen) erfaring med at være i et forhold, er at det er ”manden som skal bestemme”. Sandheden er dog at et godt forhold (ligesom alle andre forhold) besidder mange kompromisser, da der skal være plads til begge parter i forholdet. Typisk har den ene part dog mere at sige end den anden, der som regel er manden. Dog er det ikke altid således, i disse moderne tider som vi lever i. Er man ikke god til at lave kompromisser med andre, så er der stor sandsynlighed at man ikke egner sig særligt godt til parforhold. 

Sig det med chokolade i dit forhold – reklame

Blomster eller chokolade er (næsten) altid en ”vinder” at give til sin kæreste. Personligt foretrækker jeg at give partneren chokolade, da hverken jeg eller mine tidlige kærester gik særligt meget op i at få blomster. Så hellere en god middag eller en gave-æske som forholdet kan nyde godt af. En ting som altid var en vinder, var da jeg bestilte gaveæsker fra delikatessehuset, hvor jeg typisk bestilte en ”Tøsekurv” eller sendte en kurv med ”kærlige tanker”.  Dog send ikke en kurv hver gang, da det ellers også hurtigt bliver til endnu en kedelig rutine i dit forhold.   Har læseren kommentarer til indholdet, er du velkommen til give en kommentar nedenfor.

 

Skriv et svar