You are currently viewing Den mørke side af dating apps

Den mørke side af dating apps

Dating apps er i dag en af de foretrukne måder at benytte når det vedrører at finde kærligheden på. Men er dating apps overhovedet effektive redskaber at benytte til at finde en partner? Forestil dig at du bor i en lækker bolig med god udsigt og som er dejlig rummelig. Der er umiddelbart kun ét minus med boligen, og det er at boligkontrakten skal genforhandles hver dag. Selv om du er fuldt tilfreds med boligen, vil du så bruge penge på boligen da du ved at kontrakten skal genforhandles efter 24 timer? Vil du eksempelvis bruge tid på at male væggene, selv om du ved at der er risiko for at du ikke kan bo i lejligheden dagen efter, hvis kontrakten ikke bliver fornyet? Sandsynligvis ikke. Selv om boligen er lækker, vil man stadig være på udkig efter noget som er bedre, da man ikke kan være sikker på hvor lang tid man bliver.

Dating apps giver for mange muligheder

Når man benytter sig af dating apps, har man et stort udvalg af potentielle matches. Derfor vil det ofte kun være på ”lånt tid” at man er sammen med sit match. Vælger man at have samleje med sit match, er det skam meget normalt at man efterfølgende overvejer om man skal finde et nyt match eller om man skal fortsætte med at ”date” sit nuværende match.   Selv om vi alle kender minimum et par som har fundet kærligheden gennem en dating app, så er dating apps som udgangspunkt ikke en god løsning hvis man ønsker at finde en partner som man kan udvikle en tæt relation til. Med så mange muligheder skal der bare nogle swipes til indtil næste match dukker frem. Derfor er der en tendens til at bruge dating apps som en form for smash and trash mentalitet, som absolut er en usund holdning at have når det vedrører at finde en partner. Vi kender vel alle mindst én person som ikke ønsker noget seriøst forhold, men som blot bare gerne vil ”date”.

Tag en pause fra dating apps med Truestory – reklame

Det er enormt tidskrævende at benytte sig af dating apps, så derfor gør dig selv en tjeneste og tag en pause fra datinglivet engang imellem. Afternoon Tea på Café Royal Copenhagen er en klar vinder, hvis man godt kan lide afslapning med en god kop té. Er man derimod til en god øl, så anbefales Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca i København. Hvis man ønsker at prøve en oplevelse som virkelig vil være mindeværdig, så anbefaler scoretips en RIB Tur på Øresund.

 

 

 

Skriv et svar