You are currently viewing Der er intet tabu hos scoretips

Der er intet tabu hos scoretips

Meningen med denne hjemmeside, er at bryde alt tabu tilknyttet sex og samliv. Alt for mange mennesker går rundt og skammer sig over ens biologiske lyster og skjuler dette denne side af dem selv overfor familie og venner. Så længe at det ikke skader en selv eller andre, er der ingen grund til at skamme sig over sine sexlyster, selv om de betragtes som tabu af de fleste folk. På nuværende tidspunkt er vores hovedfokus at tilbyde hjælp til heteroseksuelle mænd og kvinder som har problemer med kærlighedslivet.   Tanken er at scoretips skal være Danmarks største portal indenfor sex og samliv, som skal rumme E-bøger, Lydbøger, podcasts og lignende som man kan få gode råd fra, Ligegyldigt hvad emnet omhandler, skal scoretips kunne besvare spørgsmålet.   Scoretips har et netværk af seksuelt erfarne personer, som bidrager til indholdet hos scoretips.dk. Dette er grunden til at siden vokser sig større og større, som tiden går, da der er nok af seksuel erfaring som siden kan drage nytte af.    

Alle har et tabu som de holder hemmeligt

Alle mennesker har et tabu som de holder hemmeligt. Alligevel henvender alt for mange dating sider sig enten enten til kvinden eller til manden, som derved resulterer i en ubalance vedrørende synspunktet på kønnet. Enten nedgøres mændene eller kvinderne hvor ingen af disse synspunkter er gode af tage til sig. I stedet skal man lære at forstå begge køn og deres tabu, så man herved bedre kan forstå den andens måde at handle på. Dette minimerer skænderier og kontroverser i forholdet, da de fleste skænderier i parforhold skabes ud fra mangel på forståelse.   Scoretips har både fokus på mandens og kvindens rolle i et parforhold, da en god balance er opskriften til ethvert godt forhold. Så har læseren problemer med det modsatte køn, eller er der noget som læseren ikke forstår, så er du kommet til det rette sted.

Der er intet tabu hos Sinful – reklame

Hvis læseren ønsker at være diskret omkring sine seksuelle lyster, og ønsker ikke at træde ind i en fysisk butik for at gøre sine køb, så er Sinful den perfekte webshop at foretage sine køb i. Butikken har alverdens tilbehør til samlejet som blandt andet gælder sexlegetøj og tilbehør til mænd, kvinder, kærestepar ligegyldig hvilken seksuel orientation som man nu måtte have. Derudover specialiserer Sinful sig også i seksuelle fetishes som folk kan have, og sælger tilbehør hertil. Dog er deres lingeri til kvinder en sikker vinder til samlejet da Sinful har et stort udvalg af frække udklædninger som uden tvivl vil ophildse partneren. Så gør dig seæv en tjeneste og klik dig ind på Sinful.dk og se hvad webshoppen har at tilbyde.     

Skriv et svar