You are currently viewing Er du en tøffelhelt

Er du en tøffelhelt

Ifølge leksikon.org, er en tøffelhelt en mand som bliver domineret af en kvinde som han er i et parforhold med. I nutidens dating-verden bruges nærmere betegnelsen at være en ”simp”, som er en mand som lader sig groft udnytte af en kvinde eller som har totalt mangel på selvrespekt og tror at en kvinde er løsningen til alle livets problemer.   At være en tøffelhelt er som udgangspunkt noget som ”truer” mandens stolthed, da mænd betragter dette for umandigt, da det herved betyder at det er kvinden som bestemmer og at manden blot er reduceret til en ”dørmåtte”. Da mænd som regel har ”blindpunkter” når det vedrører at være en tøffelhelt, har Scoretips derfor givet 10 tegn på at du er en tøffelhelt.  

Tre tegn på at du er en tøffelhelt

Du er konfliktsky. Er man dårlig til at sige fra overfor kæresten over noget man ikke har lyst til, så kan det være fordi at man er konfliktsky. Mange konfliksky mænd har tendens til at være tøffelhelte da de simpelthen ikke kan eller tør sige fra overfor kæresten.    Du sætter ikke krav. Tøffelhelte sætter sjældent krav til kæresten, da de elers frygter at miste hende. Vi kender vel alle til en pige som har en kæreste som er fri for at betale husleje, gøre rent, lave mad osv. men egentligt bare kan gøre hvad hun har lyst til, mens manden sørger for resten.    Kæresten er midtpunktet. Tøffelhelte lader kæresten blive midtpunktet, så alt omhandler hende. Herved bliver manden degraderet til en støtte-funktion som kun er til for at støtte hende når hun har brug for opmuntrring. Dette kan eksempelvis omhandle hendes karriere, så det kun omhandler at hun skal opnå sit mål, mens mandens ambitioner i livet, ikke får en særlig fokus i forholdet.   

Fra tøffelhelt til Alphahan med Truestory – reklame

Alle tøffelhelte har en indre mand gemt inde i sig – et eller andet sted hvis man bare kigger dybt nok. Den bedste måde for en tøffelhelt at komme i kontakt med sin indre alphahan, er ved at tage på adrenalin-fyldte oplevelser som får manden frem i sig. Scoretips anbefaler faldskærmsudspring, som den største adrenalinfyldte oplevelse som man kan prøve. Oplevelsen er til rådighed i Tureby, sjælland samt Herning, Midtjylland og Viborg, Midtjylland.

 

 

Skriv et svar