You are currently viewing At score piger VS. At forføre kvinder

At score piger VS. At forføre kvinder

Hvad er forskellen på at score og at forføre? Det er de fleste læsere sandsynligvis ikke klar over, men heldigvis får i svaret i dette opslag. Det er ikke svært at score piger, faktisk er det ligetil! Men at forføre en pige er derimod en helt anden sag, som kræver hårdt “arbejde” og social forståelse.

Alle de mandlige læsere har vel før eller siden mødt en pige, som af et ukendt grundlag, havde et godt øje til dig til at begynde med. Måske har du lige mødt hende, og allerede her kan hun ikke holde fingrene fra dig. Eller måske bliver hun ved med at snakke med dig, fordi at hun er nervøs omkring dig og har derfor svært ved at slappe af mm. For at få denne pige, kræver det blot at man venter til det rette tidspunkt til at kysse hende. Herefter falder resten af “brikkerne” på plads. Dette er bedre kendt som at score en pige. Når man scorer en pige, finder man sammen med en pige som allerede godt kan lide dig.

At forføre kvinder er sværere end at score piger

Men at forføre en kvinde er en helt anden “boldgade” sammenlignet med at score en pige. At forføre en kvinde, kræver at man er i stand til at ændre på det førsteindtryk som en kvinde har af en, i tilfælde af at førsteindtrykket er negativt.   Når man forfører en kvinde, er man i stand til at ændre dette førsteindtryk og efterfølgende charmere kvinden som ellers ikke tidligere fandt en attraktiv.    

De færreste mænd, kan “blære” sig med at have mødt en kvinde som startede ud med ikke at kunne udstå en, men hvor hun ændrede mening om ham som tiden gik, så han til sidst fandt sammen med hende. Forskellen mellem at score og at forføre er, at pigen allerede er tiltrukket af manden når hun møder ham, hvorimod når man forfører en kvinde, charmerer man hende med at vise sine attraktive sider, så hun i sidste ende ændrer mening om en.   Dog skal man også respektere et nej, hvis en kvinde viser tydelige tegn på at hun ikke ønsker at være i selskab med dig. Så hellere brug tid på en kvinde som derimod gerne vil have dit selskab.

Lær at forføre kvinder med singlecoach – reklame

Hvis e-bøgerne i webshoppen ikke er nok til at kunne lære den besøgende at forføre kvinder, så anbefaler at investere sin tid og energi på en personlig scorecoach som vil undervise dig i hvordan man forfører kvinder. Der er mange scorecoaches at vælge imellem hvis man ønsker at blive oplært i kunstarten, men kun få af disse scoretrænere kan faktisk levere varen, i stedet for blot at have det hele i munden.

Singlecoach er den eneste virksomhed jeg kan anbefale, hvis man ønsker at blive god til at forføre kvinder. Virksomheden har over 10 års erfaring med at nedlægge damer, hvor jeg kan nævne at nogle af disse coaches har en “body count” på de tre cifre. Jeg kan dog ikke garantere at dine scoringer også har mulighed for at udvikle sig til at blive et forhold.

Der er tre kurser fra Singlecoach som jeg vil anbefale læseren, som er “Daygame scorekursus“, hvor man lærer at score om dagen. Derudover er der et scorekursus hvor man lærer at forføre kvinder i byen en fredag- eller lørdag aften. Hvis man ønsker den helt store pakke, som både inkludere at score om dagen og om aftenen, så skal man derimod købe deres “Power scorekursus“.  

Skriv et svar