You are currently viewing At forføre kvinder

At forføre kvinder

Hvad er forskellen på at score og at forføre? Det er de fleste læsere sandsynligvis ikke klar over, men heldigvis får i svaret i dette opslag. Det er ikke svært at score piger, faktisk er det ligetil! Men at forføre en pige er derimod en helt anden sag, som kræver hårdt “arbejde” og social forståelse.

Alle de mandlige læsere har vel før eller siden mødt en pige, som af et ukendt grundlag, havde et godt øje til dig til at begynde med. Måske har du lige mødt hende, og allerede her kan hun ikke holde fingrene fra dig. Eller måske bliver hun ved med at snakke med dig, fordi at hun er nervøs omkring dig og har derfor svært ved at slappe af mm. For at få denne pige, kræver det blot at man venter til det rette tidspunkt til at kysse hende. Herefter falder resten af “brikkerne” på plads. Dette er bedre kendt som at score en pige. Når man scorer en pige, finder man sammen med en pige som allerede godt kan lide dig.

At forføre kvinder er sværere end at score piger

Men at forføre en kvinde er en helt anden “boldgade” sammenlignet med at score en pige. At forføre en kvinde, kræver at man er i stand til at ændre på det førsteindtryk som en kvinde har af en, i tilfælde af at førsteindtrykket er negativt.   Når man forfører en kvinde, er man i stand til at ændre dette førsteindtryk og efterfølgende charmere kvinden som ellers ikke tidligere fandt en attraktiv.    

De færreste mænd, kan “blære” sig med at have mødt en kvinde som startede ud med ikke at kunne udstå en, men hvor hun ændrede mening om ham som tiden gik, så han til sidst fandt sammen med hende. Forskellen mellem at score og at forføre er, at pigen allerede er tiltrukket af manden når hun møder ham, hvorimod når man forfører en kvinde, charmerer man hende med at vise sine attraktive sider, så hun i sidste ende ændrer mening om en.   Dog skal man også respektere et nej, hvis en kvinde viser tydelige tegn på at hun ikke ønsker at være i selskab med dig. Så hellere brug tid på en kvinde som derimod gerne vil have dit selskab.

Prøv at forføre kvinden med en cocktail i hånden fra Go Dream – reklame

Jeg har endnu ikke mødt en kvinde, som siger nej til at tage på en god cocktail bar. Ønsker man at møde en god kvinde at forføre, ja så er en cocktailbar et godt bud på hvor kvinderne befinder sig. Ønsker man en billig oplevelse som en kvinde vil sætte pris på, så gør dig selv en tjeneste og køb et cocktail for to gavekort fra Go Dream. Gavekortet kan bruges på over 55+ barer og restauranter over hele landet. Jeg har selv købt mange af disse gavekort da jeg boede i Århus, da det var billigere for mig, sammenlignet med at købe cocktails til standard priser som baren tilbød. Det er dog lang tid siden at jeg boede i Århus, så jeg kan ikke garantere at priserne er de samme.  Men det at man har et gavekort til et sted, viser også at man tager initiativ og planlægger på forhånd, som er gode karaktertræk at besidde. Ønsker læseren at investere i gavekortet, så klik her. 

Skriv et svar