You are currently viewing Sov godt med sovemaske

Sov godt med sovemaske

Sov godt når i sover. Det anbefales at investere i sovemasker, da man herved ikke forstyrres af eventuel lys som skinner igennem gardinerne og herved kan forstyrre ens nattesøvn. Lad være med at gøre den fejl i at investere i mørkelægningsgardiner, da man herved ikke har brug for en sovemaske. Meningen er nemlig at man skal have en ”undskyldning” til at i begge skal bruge en sovemaske  når i skal til at sove. Den rette sovemaske kan nemlig også benyttes som et blind fold til samlejet. Herved skal man ikke bruge tid til at ”fumle” med at tage et blind fold på sin partner, da hun allerede har et på. Så sov godt sammen med din partner ved at fratage synet hos jer begge, da man herved aldrig ved hvad der sker under dynerne! Men husk at få samtykke inden man går i gang, for at sikre sig at begge parter er med på hvad der skal til at ske.     

Sov godt med sovemaske – også uden sex

Sov godt sammen med din partner, ligegyldigt om I har sex eller ej. Sagen er at sex holder op med at være sjovt for partneren, hvis man hver eneste aften forsøger at ”få noget”. Dette fjerner spændingen ved sex, da partneren herved på forhånd er klar over hvad der skal ske når i skal sove. Derfor forsøg kun engang imellem at indlede samleje, så partneren stadig aldrig helt ved hvad man kan forvente af dig. Lad være med at bekymre dig om statistikker på hvor meget et ”normalt” par har sex, da et godt samleje kun opstår når i begge har lyst. Ens sexlyst bliver ødelagt, hvis sex betragtes som ”arbejde” eller som ”tjenesteydelser”.

Sov godt med sovemaske fra sinful – Reklame

Når man skal købe en sovemaske, er det vigtigt at vælge en sovemaske som er en god balance mellem at se ”uskyldig” og sexet ud! Selv om man skal sove, er det stadig vigtigt at føle sig sexet, da et par gamle sovemasker som man har arvet fra mormor, vil være et hurtigt turn-off hos partneren.   Scoretips anbefaler læseren at investere i Sinful Satin blindfold, da den balancerer det sexede look med det uskyldige. Derudover er den også meget behagelig at have på når man sover. Blindfoldet har desuden elastisk snor, så den herved passer til alle hovedtyper. Jeg bruger den altid når jeg skal sove, ligegyldigt om jeg har en liggende ved siden af mig eller ej, da jeg ikke har et mørkelægningsgardin.

Skriv et svar