You are currently viewing Kidnap din Elsker med håndjern

Kidnap din Elsker med håndjern

Uforudsigelighed er et kerne element til et spændende forhold. Uforudsigelighed kan skabe en følelsesmæssig karrusel som både kan fremkalde spænding i den positive ende af skalaen, men på den negative side kan skabe usikkerhed. På en måde er det ikke en god ting at være alt for tryg med sin partner, da man herved kan have tendens til at tage den pågældende person for givet. Derfor har man også brug for at blive usikker engang imellem på hvor man har sin Elsker, da det er med til at vedligeholde begejstringen for forholdet.

Arrester kæresten med politi håndjern

For at give hverdagene et ekstra ”pift”, anbefales det at man engang imellem bryder hverdagsrutinerne med uplanlagte begivenheder. Det kan eksempelvis være et roadtrip eller måske en spontan restaurant-tur eller lignende. Det er vigtigt at det forbliver en overraskelse for kæresten.

Men her gør mange den fejl ved udelukkende at fokusere på slut-destinationen, uden at skabe spænding på selve rejsen dertil. Én måde at skabe spænding og usikkerhed på, vil være at ”kidnappe” sin kæreste. Dette kan eksempelvis gøres ved at ”arrestere” sin kæreste med håndjern og efterfølgende give ”ordrer” til at partneren skal gøre som man siger, uden at fortælle hvor de skal hen. Dette vil skabe et seksuelt suspense, som kun bliver større hos kæresteparret som tiden går, som før eller siden bliver nødt til at blive “udløst”.   Men partneren skal være indforstået med at det er et rollespil hvor ”spillereglerne” skal være aftalt på forhånd, da man ikke må gøre noget som sin partner ikke har givet en godkendelse til.

Plys håndjern eller politi håndjern – reklame

Der er to typer af håndjern som man kan bruge til at kidnappe sin kæreste med. Dette er plys håndjern eller politi håndjern. Plys håndjern føles mest behageligt, da plysset giver en blød oplevelse mens man er fastlåst.   På grund af blødheden af disse håndjern, vil man dog ikke føle sig ”arresteret” af sin kæreste. Faktisk virker denne type af håndjern noget så ”uskyldig” at benytte. Men kan læseren godt lide plys håndjern, så anbefaler Scoretips  at købe disse plys håndjern, hvis man ønsker et sæt af kvalitet og som også har et godt design.

Hvis man derimod ønsker at give sim kæreste fornemmelsen af at være ”arresteret”, så er det politi håndjern som man skal bruge. Hos sinful kan man få et ekstraordinært flot sæt håndjern i guld, som jeg anbefaler læseren at købe, da det både er smukt og er af kvalitet.  Guld håndjernet er Fetish Fantasy Gold Håndjern fra Sinful. Håndjernet har en yderst elegant guldfarve og på samme tid føles at have en god kvalitet sammenlignet med lette håndjern i sølv som føles billigt

Skriv et svar