You are currently viewing Er det kærlighed eller en indgået kontrakt

Er det kærlighed eller en indgået kontrakt

Er man blevet spurgt om man har lyst til at være kærester af en person som man har følelser for, vil det være en stor fejltagelse at acceptere omgående. Før man vælger at give efter for kærligheden, er det vigtigt at man først og fremmest kender den pågældendes motivation til at blive din kæreste. Kærlighed er nemlig ikke den eneste motivation til at komme i et forhold med en person. Derfor skal man først vurdere om det er for kærlighed at personen ønsker at blive din kæreste, eller om det derimod er en form for kontrakt at man egentligt accepterer, hvor forholdet er baseret på en form for forventningsafstemning. Derfor spørg dig selv inden om det er kærlighed eller en indgået kontrakt som du accepterer.

At have indgået en kontrakt og fravalgt kærlighed

Benytter man sig af datingapplikationer i håb om at finde kærlighed, har man sandsynligvis oplevet dates som føltes mere som et krydsforhør fremfor en behagelig samtale. Man bliver spurgt ind til sin uddannelse, job, fremtidsplaner, interesser, familieforhold, personlige overbevisninger, holdninger osv. Det føles som om at ens personlighed er en sekundær prioritet, men hvor det betyder mere for sin date at man ”passer ind i billedet” ligesom et puslespil hvor brikkerne skal passe sammen. Svarer man ”rigtigt” på spørgsmålene, vil den pågældende ofte presse på om at komme i et forhold med dig. Disse eksempler er tydelige tegn på at man er ved at indgå en kontrakt med den pågældende fremfor at man vælger hinanden for kærlighed. Man vælges her ud fra et logisk behov og har derved ikke meget at gøre med hvad personen føler for en.

Tegn på at man vælges ud fra kærlighed og ikke en kontrakt

Når en person vælger dig ud fra kærlighed, spørges der som regel meget lidt ind til dig som person. Istedet fokuserer person på at skabe en god eller sjov atmosfære sammen med dig. Der findes et slang for dette indenfor datingverdenen som kaldes at ”vibe”. Når man er interesseret i en person, forsøger man at ”vibe” med den pågældende. Som regel er det først efter at man har skabt en god relation til den pågældende at man lige så stille kan spørge ind til de ”krydsforhørende” spørgsmål. Når man vælges ud fra kærlighed har det at gøre med hvordan personen føler når den pågældende. Med andre ord vælges man ud fra et følelsesmæssigt behov og ikke et logisk behov.

Skab kærlighed via gode oplevelser fra Truestory – reklame

Et godt trick til at eskalere kærlige følelser til hinanden er via oplevelser som man har sammen. Her er tricket at scenarierne skal være meget forskellige fra hinanden, så man herved føler at man har kendt hinanden i længere tid end man egentligt har. Dette er skam også et trick som scorecoaches benytter sig meget af, da det er et trick som virker. Scoretips anbefaler derfor tre vidt forskellige oplevelser fra Truestory, som man kan tage sin date med på for at eskalere de romantiske følelser. Den første oplevelse er et flødebollekursus fra Social Foodies. Kurset er nævnt før i tidligere blogs, netop fordi det er en sikker vinder som både manden og kvinden synes er en sjov oplevelse. Ballonflyvning er både romantisk og mindeværdigt som også gør denne oplevelse en sikker vinder til at eskalere følelserne. Er man til cocktails, så er et cocktail kursus i Timm Vladimirs køkken også et besøg værd.  

 

Skriv et svar