You are currently viewing Polyamorøse forhold

Polyamorøse forhold

At have polyamorøse forhold betyder at man har flere kærlighedsforhold, hvor alle de involverede personer er indforstået med at der er tale om flere partnere. Nogle har dog ofte én partner som den pågældende er mere knyttet til end de andre involverede partnere. I disse moderne tider er det delvist accepteret af offentligheden, at have et polyamorøst forhold. Af gode grunde er der dog mennesker som væmmes af denne levestil, da den polyamorøse vil jagte engangsoplevelser frem for at søge meningsfulde forhold. Denne blog er skrevet for læseren som har en kæreste som ønsker et polyamorøst forhold eller hvor læseren selv overvejer at have et polyamorøst forhold.

Ulemperne ved Polyamorøse forhold

Fordelene ved at have et polyamorøst forhold er åbenlyse. Man har et varieret sexliv som vil være spændende da man vil omgås mange forskellige partnere. Men det er ikke værd at have et polyamorøst forhold hvis man sammenligner fordelene med ulemperne ved et polyamorøst forhold. Først og fremmest kan det være psykisk og fysisk anstrengende at skulle vedligeholde flere forhold på én gang. Sagen er at det er hårdt nok bare at kunne vedligeholde et forhold. Så at have flere partnere gør det kun mere anstrengende og krævende. Der er meget vedligeholdelse af at have flere partnere, da der ikke er nogen som accepterer at være andenprioritet. Usikkerhed og jalousi har tendens til at opstå ved et polyamorøst forhold af meget åbenlyse grunde som med tiden vil ødelægge forholdet. Skulle ens partnere møde hinanden kan man være sikker på at der vil falde brænde.

Personlighedstypen som søger polyamorøse forhold

Personer som søger polyamorøse forhold, har tendens til at være personer som ikke egner sig til monogame forhold. Én partner er ikke nok til at kunne tilfredsstille den pågældende, så derfor skal der et mere varieret sexliv til for at kunne beholde spændingen. Det kan dog også være ældre ægtepar som er ”gået i stå” i deres forhold og derfor søger fornyet spænding. Et polyamorøst forhold er dog ofte starten på enden af forholdet, især hvis man tidligere har levet i monogami. Ofte er det den ene partner som ønsker et polyamorøst forhold mere end den anden. Derfor kan der opstå jalousi og had til sin partner for at foreslå denne levestil. Der findes en meget kendt sexolog i Danmark som gik fra et ægteskab til et polyamorøst forhold og som til sidst endte i en skilsmisse. Læseren ved nok godt hvem der henvises til her.

Vedligehold dine polyamorøse forhold med Truestory – reklame

Truestory tibyder en stor variation af gode oplevelser som man kan have med en partner. Scoretips anbefaler følgende tre sociale oplevelser fra Truestory som kan være med til at vedligeholde en god relation til sine partnere. Har partneren en sød tand, er den sikre vinder et flødebollekursus hos social foodies. Et andet godt valg, vil være vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt, som både kan opleves i Århus samt i København. En oplevelse som aldrig slår fejl, er middag på madklubben. Disse tre opleveloser burde være sikre vindere, som man kan foretage sammen med sine partnere.

Skriv et svar