You are currently viewing Kærlighed eller rutine

Kærlighed eller rutine

Denne blog – kærlighed eller rutine – er skrevet til læseren som befinder sig i et langvarigt forhold og som føler at der er noget som ikke helt stemmer. Det er ikke altid lige nemt at kunne sætte en finger på hvad der skulle være galt med sit forhold, når man selv befinder sig i det og man virker til at have det godt sammen med sin kæreste. I er søde mod hinanden og kalder hinanden ”skat” og fortæller hvor meget i elsker hinanden osv. Men alligevel er der noget som ikke helt føles rigtigt. Måske kunne det være at jeres opførsel nærmere er baseret på rutine fremfor ægte kærlighed.

Kærlighed forsvinder men rutiner bliver

Rigtig kærlighed til en anden person kan først og fremmes føles. Det tidspunkt hvor det går op for en at man er forelsket i en anden person, er når man har udviklet stærke følelser til den pågældende person, som kan overskygge ens tankemønstre så man har svært ved at tænke på andet end den man elsker. Skulle man være så heldig at blive kærester med personen man er forelsket i, vil kærligheden ”blomstre”. Med tiden vil parret udvikle rutiner som har til formål at udvise hvor meget de finder hinanden kær såsom at kalde en ”skat” og lignende. Men ens kærlighed til den anden person er dog ikke nødvendigvis noget som varer ved.
Ved nogle parforhold, vil kærligheden forsvinde lidt efter lidt som tiden går, indtil parrets kærlige rutiner kun er tilbage i forholdet. Derfor er det vigtigt at man engang imellem ”mærker efter” i sit forhold, for at være sikker på om man stadig elsker sin partner, eller om forholdet blot er blevet reduceret til rutine-mæssig opførsel.       

Genskab kærlighed med Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness – reklame

Skulle læseren være så uheldig at befinde sig i et forhold som nu kun er reduceret til rutiner, så er der heldigvis hjælp at hente. For nogle kærestepar skal der blot nye oplevelser til for at kunne genskabe romantikken imellem dem. Hotel Viking Aqua Spa & Wellness er Danmarks andet bedste wellness ophold. Man kan være sikker på at få en uforglemmende oplevelse med et wellness besøg på dette fabelagtige hotel. Book et ophold her på Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness.

Skriv et svar