You are currently viewing Betydningen af ens første kæreste

Betydningen af ens første kæreste

De fleste mennesker er ikke klar over betydningen af den første kæreste, som man vælger at dele sit liv med. Sagen er at ens første kæreste ofte sætter standarden for hvilken type personlighed som man fremover vælger at komme sammen med. Så har ens første kæreste været en person som behandler en dårligt eller er illoyal, så er der en stor risiko for at ens fremtidige kærester vil have lignende træk, da ens hjerne desværre søger miljøer som den i forvejen er bekendt med. På den anden side har man haft en god oplevelse med sin første kæreste, er der en god sandsynlighed for at sine fremtidige forhold også vil blive behagelige, da hjernen ønsker at finde et lige så behageligt miljø hos den næste kæreste. Har man brug for et eksempel på hvad et godt forhold er, så se filmen Vanilla Sky fra 2001.

Vælg din første kæreste med omhu

Har læseren endnu ikke oplevet lykken (eller ulykken) ved at have en kæreste, så anbefales det stadig at tage sig god tid med at finde sin første kæreste, da man helst skal vælge den rette den første gang.  Når man hører kvinder og mænd beklage sig over det modsatte køn, eksempelvis med udtalelser som at de gode mænd eller kvinder allerede er taget, så er det som regel fordi at de er ”gode” til at vælge den forkerte partner. Verden er fyldt med gode og loyale mænd og kvinder. Det er bare ikke dem man hører om, da det ikke er ”nyhedsværdigt”. Folk foretrækker at tale om skandaler fremfor de gode forhold.

Få hjælp til din første kæreste med Single Coach – reklame  

Er læseren af denne artikel en mand og har den pågældende aldrig haft en kæreste og ønsker at få styr på denne del af sit liv, så du også kan føle dig som et ”normalt” menneske, så læs nærmere. Hvis du virkelig brænder for at finde en kæreste, så anbefales det først og fremmest at købe bogen Et liv fuld af kvinder – eller en kvinde for livet, da bogen blandt andet giver god indsigt i samspillet mellem kønnene samt forklarer om hvordan man skal begå sig. Er læseren stadig tørstig efter at vide mere, så kan man efterfølgende investere i deres Powerkursus som giver en alle de redskaber som man skal bruge for at kunne møde en kvinde – om dagen eller i nattelivet.   Singlecoach har over 10 års erfaring med at skabe rigtige MÆND, hvor virksomheden endda tilbyder en scoregaranti! Til at starte med anbefales det at læse bogen Et liv fuld af kvinder – eller en kvinde for livet, da bogen blandt andet giver god indsigt i samspillet mellem kønnene samt hvordan man skal håndtere det modsatte køn.

Skriv et svar