You are currently viewing Bliv ven med barens bartender

Bliv ven med barens bartender

Hvis den mandlige læser foretrækker at tage i byen i bar-miljøet, så er det vigtigt at han bliver ven med barens bartender af flere årsager. Først og fremmest gør det at man som regel kan springe køen over når man bestiller alkohol, så man kan bruge sin tid på sjovere ting end at vente på sin drink. Derudover kan det være at man også får gratis drinks, så det bliver lidt billigere i byen.  Men den vigtigste grund til at blive ven med barens bartender er for at reducere sandsynligheden for at bartenderen ”cockblocker” en når man forsøger at score.

Bliv  ven med barens kvindelige bartender

Det anbefales at man primært går efter at blive ven med barens kvindelig bartender, da hun sjældent vil betragte en som en ”trussel”. Kvinder vil bare gerne have det sjovt når de er i byen, og dette gælder skam også når de arbejder i nattelivet. Er man en sjov eller festlig kunde, kan man hurtigt blive ”venner” med den kvindelige bartender, så længe at man IKKE ligger an på hende eller lyster efter hende, da man ellers bliver placeret i samme ”bås” som alle de andre liderlige mandlige gæster som prøver at score bartenderen og alt andet hunkøn i baren.

Grunden til at man skal undgå mandlige bartendere skyldes at de ofte vil se dig som en ”trussel”, hvis de fornemmer at du har styr på dit ”shit” og har ”skills” i at håndtere damerne. Dette gælder også selv om bartenderen selv ”vælter” i damer. Sagen er nemlig at mænd ofte konkurrerer med hinanden som både gælder på det bevidste plan, men også på det ubevidste niveau. Vi har vel alle haft den ”ven” som altid ”kom til” at ødelægge ens scoring og som altid havde den ene dårlige undskyldning efter den anden til hvorfor han handlede som han gjorde. Og har den mandlige læser aldrig haft sådan en ven, så er der en stor risiko for at læseren selv er den person som bliver jaloux og ødelægger potentielle scoringer for andre mænd. Er det ikke rigtigt Carsten?

Når Barens bartender ser dig som en trussel

Jeg havde for nyligt fået ”lidt” for meget at drikke i byen som desværre gjorde at jeg ”glemte” at følge mine egne retningslinjer, så jeg endte med at falde i snak med en mandlig bartender. I starten virkede han ”cool”, men dette ændrede sig hurtigt så snart at han så mig udveksle kontaktinformationer med en af barens kvindelige kunder. 

Hende jeg dog virkelig brændte efter, var en blondine som jeg tidligere havde mødt i baren.
Det var ikke blondinens udseende som gjorde hende attraktiv, men derimod hendes fantastiske udstråling og sjove personlighed. Men da mange mænd flokkedes rundt om hende, var hun svær at komme i kontakt med. Så for at få hendes opmærksomhed, krævede det derfor at jeg skilte mig ud fra mængden. Heldigvis kendte jeg et BILLIGT trick som man kunne bruge ved denne lejlighed, som var at bede bartenderen om at bestille POSTEVANDS shots til hende.

Jeg havde tit gjort dette i min ungdom hvor jeg udpegede barens flotteste damer og så instruerede bartenderen om at servere dem postevands shots fra mig af uden at bartenderen ville røbe indholdet af disse shots. Da meget attraktive kvinder ikke er vant til at blive ”taget ved næsen” på denne måde, vil de som regel vide hvem ”drille-pinden” er, så de flotte kvinder helt af sig selv kommer hen til mig for at tale, uden at jeg behøver at røre en finger.

Men denne mandlig bartender havde ikke rent mel i posen. Da han serverede disse ”shots” til hende fra mig af, startede han ud med at fortælle blondinen at det er postevand hvorefter hele effekten ødelægges, da det sjove ligger i overraskelses-momentet. Efterfølgende svinede han mig til i hele 3 minutter da han på ingen måde ønskede at jeg endnu engang skulle komme tæt på en af barens kvindelige gæster. Tre minutter lyder måske ikke af meget, men der er skam meget ”lort” som kan komme ud af munden på folk på 180 sekunder.

Havde det i stedet været en sjov kvindelig bartender, ville hun sandsynligvis ”hoppe med” på spøgen og muligvis tilføje en smule farvestof til disse ”shots”, for at få vandet til at ligne sprut, fremfor at ødelægge den sjove effekt ved at røbe til pigen at det er postevand hun får serveret.  Dette var i hvert fald min erfaring med dette ”trick” da jeg boede i Kolding i mine unge dage.

Scor med scor.dk – reklame

Hvis læseren ikke er interesseret i at gøre den store indsats for at score, men derimod bare søger en let løsning som ikke kræver det store arbejde, så anbefaler scoretips at læseren opretter en bruger på Scor.dk. Denne dating-site henvender sig primært til personer som søger den hurtige scoring, men hvor der ikke nødvendigvis er ægte kærlighed involveret. Tryk her for at få oprettet en profil på scor.dk.

Skriv et svar