You are currently viewing Forstå hvad kvinder siger

Forstå hvad kvinder siger

Denne artikel er skrevet til det mandlige køn som ikke har god forståelse for at kommunikere med det modsatte køn. Hører læseren selv til denne gruppe af uvidende mænd, skal du ikke være ked af det. Verden er fyldt med mænd som ikke kan forstå hvad kvinder egentligt siger. Godt at du har scoretips, som giver dig de svar som du søger..   Når det kommer til datinglivet, gør mange mænd den fejl i at lytte til hvad kvinden siger, hvor de derimod burde være opmærksom på det som kvinden ikke informerede om! Hvis mænd bare forstod at læse mellem linjerne, ville en helt ny verden af muligheder åbne op for dem, da det er lige som at lære et nyt sprog at kende, som herved gør det lettere at kommunikere med det modsatte køn. Når man hører udtalelser som at kvinder taler i ”koder” (women speak in code) eller lignende, er det bare eksempler på mænd som ikke kan forstå hvad kvinder egentligt siger når det kommer til stykket.

Forstå at kvinder kommunikerer i flere lag

Det første man skal forstå, er at kvinder kan have tendens til at kommunikere i flere lag. Med andre ord skal man både forstå det som kvinden siger, samt det som hun ikke siger. I nogle tilfælde kan disse informationer være tvetydige, eksempelvis når kvinden beder en om at gå, selv om hun egentligt gerne vil have at man bliver. Der hvor det virkelig giver ”pote” at forstå hvad kvinder siger, er når man er i dialog med dem. Man kan eksempel stå og tale med en kvinde om noget så mundænt  som vejret, men hvor I ”under overfladen” udveksler ens seksuelle præferencer med hinanden!

Læg især mærke til når kvinden taler om sig selv, da man herved også får en del informationer som er til stor nytte. Som regel afslører kvinden om hun er single eller ej ud fra det som hun siger, så man derved ikke behøver at ødelægge det for sig selv ved at spørge. Eksempelvis mødte jeg en kvinde for nyligt som var i gang med at sælge sit hus, mens hun havde travlt den pågældende dag da hun skulle over at besøge sin datter på kollegiet og dernæst over til fest hos veninderne.   Den information som hun ikke fortalte men som man skulle kunne læse mellem linjerne for at opfange, var at hun var blevet gravid i en ung alder men efter at datteren var ”fløjet fra reden”, havde parret efterfølgende valgte at lade sig skille. Hun var nu fri som en fugl og det havde hun skam tænkt sig at nyde, eksempelvis ved at lægge op til mænd som er nogle år yngre end hende selv.   

Forstå hvad kvinder siger med singlecoach – reklame

Normalt reklamerer scoretips ikke med andre e-bøger end dem som scoretips selv udgiver, men i dette tilfælde gøres der en undtagelse. Singlecoach har udgivet en yderst gennemført e-bog som rummer alle de informationer som man skal bruge for at kunne forstå og score kvinder. Bogen hedder ”Et liv fuld af kvinder – eller en kvinde for livet” og kan stærkt anbefales , så klik her for at se nærmere.

 

 

Skriv et svar