You are currently viewing Lær at flirte

Lær at flirte

At flirte vil sige at man tiltrækker opmærksomhed omkring sig, som kommer til udtryk via romantisk og seksuel interesse til modtageren. Dog er der også folk som kan lide at flirte selv om de er i et forhold, da ens selvværd forøges gennem social bekræftelse. Hvis man ønsker at øge sin succesrate med det modsatte køn, så er det et krav at man lærer at flirte, da det kan gøre forskellen i om man scorer eller ej. At flirte kan ”vække” modtagerens  seksuelle instinkter, som med andre ord får modtageren i det ”rette” humør. Dog er der alt for mange mennesker som ikke har forståelse på at flirte på korrekt vis, så de herved ender med at ”spænde ben” for dem selv. Men heldigvis kan læseren få hjælp til at flirte i denne artikel.

Fremgangsmåden til at flirte

Der findes to måder som man kan flirte på, som er verbalt og non-verbalt. Non-verbalt flirteri kan eksempelvis være at sende et frækt smil, stærk øjenkontakt og lignende. Ønsker man  at se et godt eksempel på non-verbal flirteri, så se filmen ”The Matador” fra 2005 me Pierce Brosnan. Da at flirte non-verbalt er for ”avancerede, er det som regel verbalt at folk vælger at flirte på. At flirte verbalt kan eksempelvis gøres ved at man bevidst ”misforstår” hvad den anden person siger og relaterer det til noget seksuelt indhold. Det kan dog også gøres ved at tale i billedsprog. Spørger modtageren hvad man laver, kan man eksempelvis sige at man lige har været i bad og er ved at tørre sig, som giver modtageren billedet af at man er nøgen på nuværende tidspunkt, selv om man måske bare chiller i sofaen med netflix. Typisk er det kvinder som flirter ved brug af billedsprog. Den metode som mænd som regel bruger når de flirter, er ved simpelt drilleri. Der findes utalligvis af måder til hvordan man kan drille andre, som kan være med deres stil, væremåde,  kropssprog samt talemåde. Her skal man bare være kreativ. Den rette måde at drille på, vil være hvis det modsatte køn ikke helt ved om hun skal grine eller stikke den pågældende en flad. Det er en god ting hvis der stadig er den usikkerhed hos modtageren som ikke helt ved om man flirter med en.

Tips og tricks til at flirte

Når man flirter på korrekt vis, vil modtageren blive seksuelt opstemt. Derfor skal man kun flirte med den pågældende hvis man selv har mulighed for at kunne ”afslutte aftalen”. Hvis man gør modtageren seksuelt ophidset hvor man befinder sig i en situation hvor man ikke selv har mulighed for en god ”afslutning”, risikerer man at det i stedet bliver en anden som får ”gevinsten” fremfor en selv.   Det næste tip er kend dit publikum. Hvad en synes er sjovt, vil en anden måske finde ondsvagt. Derfor sørg for at lære din modtager at kende en smule, inden du starter med at flirte med den pågældende.   Det sidste tip er tag det med ro når du vil flirte, da man herved fremstår selvsikker og ”mæt” når man flirter.  Det som kan gøre forskellen på om man virke charmerende frem for ”creepy”, er hvordan ens levering er. Hvis man virker ”mæt” dvs. at man hviler i sig selv, vil man udsende de rette signaler, fremfor hvis man virker ”sulten” eller ”creepy” som er når desperate mænd med et ikke-eksisterende selvværd forsøger at flirte for at score.

Lær at flirte med Singlecoach – reklame

Det er som regel det mandlige køn som mangler forståelse for at flirte. Hvis læseren har brug for mere hjælp end hvad scoretips tilbyder, anbefaler jeg kurset “Kunsten at smalltalke” hos Singlecoach. Her lærer man alt om ”smalltalk” som vil sige at man sætter den rette stemning samt hvordan man flirter og mere. Klik på linket for at se nærmere.   

Skriv et svar