You are currently viewing Kild Elskeren med kildefjer

Kild Elskeren med kildefjer

Har læseren endnu ikke prøvet at inkludere en kildefjer i forspillet til samlejet, så går du glip af noget! Udover det er sjovt at kilde sin partner, så vil en kildefjer også gøre samlejet bedre!   At blive kildet med en kildefjer påvirker kroppen således, at det fører blodet til hudens overflade som derved resulterer i en ultra sensitiv kropsoverflade. At have en følsom krop vil give samlejet en mere intim følelse, da ens sanser vil være forstærkede, så man herved føler mere man normalt. Dette vil eksempelvis gøre ens kønsdele mere sensitiv mod berøring, som herved giver samlejet en mere intens oplevelse.

En kildefjer virker uskyldig

En stor fordel ved at bruge kildefjer er, at den ikke virker særlig intimiderende for andre. Dette er især godt når man for første gang vil introducere sexlege til samlejet med en ny partner, som ikke førhen har prøvet at benytte sexlegetøj.    Når partneren først har prøvet kildefjeren, burde partneren blive mere åben fore at prøve andet sexlegetøj.   Efterfølgende kan man prøve at introducere sexlegetøj til samlejet som virkere mere intimiderende såsom såsom blind fold eller bindebånd, da en kildefjer har en kraftigere effekt når den benyttes sammen med disse.

Scoretips anbefaler Sinful Deluxe Feather Tickler Gold Edition kildefjer fra Sinful (Sponsoreret)

Den eneste kildefjer som scoretips.dk anbefaler, er Sinful Deluxe Feather Tickler Gold Edition fra Sinful. Denne “uskyldige” kildefjer er lille og elegant at benytte på sin kæreste eller partner. Kildefjeren kan både fås i sølv eller i guld, men jeg foretrækker guld versionen da jeg synes den er yderst elegant. Kildefjeren har yderst fine år, som hurtigt kan skabe sensitive overflader på personen som kildes. Derudover er fjeren lille og kompakt, så man kan placere den alle vegne, da kildefjeren ikke fylder meget.
Du kan købe kildefjeren via dette link.

Skriv et svar