You are currently viewing Brug blind fold og forny dit sexliv

Brug blind fold og forny dit sexliv

Som tiden går, kan selv det bedste samleje gå hen og føles som en daglig “rutine”, ligegyldigt hvor godt parrets sexliv end startede ud med at være. Denne artikel er skrevet det til stærke kærestepar, som har været sammen i årevis og som er blevet alt for bekendte- og trygge i hinandens selskab. Dette går desværre går ud over parrets sexliv.

At have sex med sin kæreste, er mest spændende i starten af forholdet, da kæresteparret ikke vil være særligt bekendte med hinandens seksuelle præferencer eller “sengetaktikker”. Desuden vil man stadig beundre sin partners former i starten af forholdet, da man desværre har tendens for at tage partneren for givet jo længere tid man er sammen.

Bind for øjnene genskaber begejstringen til samlejet

Et blind fold er “skræddersyet” til parret, som er vokset alt for tæt sammen og er begyndt at kede sig i soveværelset. Bind for øjnene kan genskabe spændingen ved at skabe “utryghed” i forspillet, da den “blinde” part ikke kan vide hvad sin partner finder på.   At blive frataget synssansen er absolut noget som skaber utryghed, da synet betragtes som et af vores vigtigste overlevelses-mekanismer. Selv om man er meget tryg med sin kæreste, vil der stadig være en smule utryghed forbundet med at benytte et blind fold når man har samleje.

Scoretips.dk anbefaler Bijoux Shhh Satin Blind fold fra sinful.dk (Sponsoreret)

For at få den bedste oplevelse ud af at at benytte bind for øjnene, anbefales det at købe et blind fold af kvalitet. Det er vigtigt at bind for øjnene skal være yderst behageligt at have på, hvis samlejet eksempelvis tager lang tid.
Desuden skal ens blind fold også være elegant og sexet i design, da det er vigtigt at partneren også skal se godt ud med blind fold på. For den seende person som ikke har bind for øjnene, vil samlejet bestå af en kropslig- og en visuel oplevelse.

Jeg kan kun anbefale blind foldet Bijoux Shhh Satin Blindfold fra sinful. Dette bind for øjnene er yderst hudvenligt, så man ikke behøver at bekymre sig om rifter eller kløe, mens man har blind foldet på. Desuden ser partneren yderst sexet ud, når hun har dette bind for øjnene. Produktet har tilsyneladende et universalt design, da det passer til alle ansigtsformer.
Du kan købe produktet ved at klikke på følgende link.

Skriv et svar