You are currently viewing En god omgang spanking

En god omgang spanking

Spanking er som regel et element som før eller siden bliver implementeret i sexlivet af åbenlyse årsager. Når man er ung skal der ikke meget til at begejstre en, da sex i sig selv er nyt og spændende. Blot simple berøringer fra sin elsker, føles fantastisk og kan være nok for nogle sensitive mænd til at … Men jo mere seksuel erfaren man bliver, jo mere skal der til for at kunne stimulere en seksuelt og give en den samme nydelse som man fik tidligere. Spanking er en effektiv måde at fremkalde seksuel ophidselse på, da spanking får kroppen til at frigive endorfin, som er et morfinlignende stof der giver nydelse i kroppen. Og derudover kan det også være meget sjovt at være personen som giver “serviceydelsen” til sin partner.

Brug pisk til spanking

Men selv spanking kan ende med at blive en ”kedelig” rutine med tiden, hvis kæresteparret ikke passer på. Derfor er det vigtigt at spanking også bruges med variation i samlejet.. Der skelnes mellem to forskellige spanking metoder, som er spanking med smæk eller spanking med svirp.   Til at give partneren smæk, bruger man som regel bare sin hånd eller et paddle bat. For at give partneren den svirpende effekt, benytter man en pisk.   Det frarådes at benytte sig af af dette redskab, medmindre man har sat sig ind i hvordan den virker, da en pisk godt kan give røde mærker på den pågældende, hvis man bruger den forkert.   Dog at finde den rette pisk til ”jobbet” er lettere sagt end gjort, da de kan købes i alverdens variationer som inkluderer elementer som hårdhed, længde, håndtering, vægt, smertestyrke mm. Er man “nybegynder”, skal man vælge en pisk med lav smertetærskel og som er let at håndtere.

Spanking med Obaie imiteret Læder Flogger – reklame

Der hvor der sker flest ulykker hos et kærestepar, er i soveværelset. Så har man ikke meget erfaring med håndtering af en pisk, er det derfor vigtigt at man vælger en pisk som er let at håndtere og som stadig klarer jobbet. Til nybegynderen kan jeg anbefale at investere i ”Obaie imiteret Læder Flogger fra Sinful”, da denne pisk er let at håndtere så man let rammer målet som man sigter efter. Derudover vejer den ikke særlig meget, så man ikke bliver træt i armen af at benytte den. Smerte-niveauet er også i den milde ende, som derfor gør pisken ideél til nybegynder-parret som endnu ikke kender deres eget smerte-niveau.   Pisken har et flot og elegant design med en pæn mørk farve og fås til en billig pris hos Sinful. Det eneste minus ved produktet er at det har en kraftig læderlugt første gang man åbner op for pakken. Men heldigvis vil denne lugt forsvinde efter få dage.

Skriv et svar