You are currently viewing Tag styringen i sengen

Tag styringen i sengen

Det er langt fra alle mænd som har forståelse for at tage styringen i sengen. Dette gælder især mænd som er opdraget med bløde værdier som barn som gjorde ham til en ”god dreng”. Dette indebærer eksempelvis at være søde mod andre og ikke at ”drille” folk. Skulle der opstå konflikter, skal man blot vende den anden kind til, fremfor at forsvare sig selv  mm..   Problemet med denne opdragelse er, at den kun lærer den pågældende at behage andre mennesker, fremfor også at sætte fokus på sine egne ønsker.   Når man tager styringen i sengen, er det først og fremmest ens egne ønsker som der fokuseres på. Og det er der intet i vejen med, så længe at ens partner også får fornøjelse af oplevelsen. Der er skam mange mennesker som godt kan lide at blive ”taget” i sengen, som der som regel forbavser den bløde mand. Sørg dog altid for at have partnerens samtykke, da det skal være sjovt for begge af de involverede parter.

Tag styringen i sengen med rollespil

Kan man ikke tage styringen i dagligdagene,  er der lav sandsynlighed for at man kan tage styringen i sengen, da det ikke ligger naturligt til ens personlighed. Heldigvis er dette ikke ensbetydende med at man med tiden ikke kan lære at være dominant i sengen, hvis bare man får en smule træning.   Rollespil kan være en god hjælp til den usikre mand, som har svært ved at tage styringen i sengen. Under trygge aftalte rammer, vil han være givet en dominant rolle som han skal spille, hvor partneren vil have en submissiv rolle, som eksempelvis kan være fængselsbetjenten og fangen eller lignende. Jo mere den usikre mand vænner sig til den rolle, jo mere dominant vil han blive i sengen.

Tag styringen i sengen med Obaie Imiteret Læder Halsbånd med Kæde  – reklame

En meget let måde at tage styringen på, er ved hjælp af Obaie Imiteret Læder Halsbånd med Kæde fra sinful. Produktet består af en sort choker, som den submissive får rundt om halsen. Hertil er der en ring på chokeren, som man kan sætte en kæde fast på.   At gå rundt med sin partner i snor, er en meget let måde at lære at være dominant på, som derfor gør at produktet egner sig rigtigt godt til den usikre mand. En god måde at starte ud med, er bare at ”gå tur” med sin partner, og lidt efter lidt vil man blive mere selvsikker ved at benytte produktet og tage styringen.  Både choker og halsbånd har et flot og enkelt design og fås i en mat sort farve som udstråler dominans. Men det er altså en jernkæde som hænger sammen med halsbåndet, så legetøjet skal bruges med omhu, da partneren ellers kan komme galt afsted med den forkerte vejledning fra den styrende part.   Klik her for at læse mere om Obaie Imiteret Læder Halsbånd med Kæde fra sinful.

Skriv et svar