You are currently viewing Spild ikke din ungdom på den forkerte

Spild ikke din ungdom på den forkerte

Man genkender ikke sit livs vigtige øjeblikke, før det er for sent. Dette gælder især i datingverdenen, da både mænd og kvinder har tendens til at spilde deres ungdom på den forkerte, fremfor at gå efter en partner som kunne bidrage positivt til sit liv. Ens dårlige valg af partner skyldes som regel begrænset erfaring med det modsatte køn, som gør at man vælger sin partner ud fra de forkerte værdier, som eksempelvis kan være popularitet, penge, udseende, udstråling med mere. Det kan dog også være manglende selvindsigt, som gør at man begår de samme fejl igen og igen uden at lære fra dem.

Når manden spilder sin ungdom på den forkerte

Som alle ved, så er manden som regel styret af ”det lille hoved” som især gælder i teenagealderen. Dette gør desværre at teenage-drengen ofte vil gå efter pigen med den største seksuelle udstråling, også selv om han inderst inde godt ved at hun ikke er værd at samle på. Mænd er sørgelige skabninger i deres teenageår, da de ofte vurderer pigernes attraktivitet ud fra deres bryststørrelser, fremfor kemien man har med den pågældende.
På samme tid har man måske en kvindelig beundrer som man fravælger, selv om man egentligt godt ved at den kvindelige beundrer ville være en god kæreste. Men fordi at hendes krop endnu ikke er fuldt udviklet endnu, er hun derfor ikke interessant for en. Først når manden bliver mere moden og kigger tilbage på sin ungdom, vil han fortryde at han ikke gik efter den søde pige, som både var smuk og var let at have med at gøre og i bund og grund en god kæreste.

Når kvinden spilder sin ungdom på den forkerte

Hvorfor vil de ”gode” piger altid have de slemme fyre? Dette var en ”gåde” for drengene i min folkeskole. Det var som regel fyrene af anden etnisk baggrund, som fik de lækre piger. Dette resulterede i at de danske drenge klagede over dem som kom til Danmark og tog vores damer!
Men så snart man bliver lidt ældre, er det åbenlyst hvorfor at pigerne hellere ville have disse fyre. De var maskuline, da de ikke var opvokset med ”bløde” værdier ligesom de danske drenge. De var mere modne og mere selvsikre og var ikke bange for at tage styringen. Dette er alle attraktive karaktertræk som størstedelen af kvinder finder attraktive, da de efter naturens side går efter ”lederen af flokken”. Kan de ikke få ”lederen”, så er en af hans ”generaler” også acceptabelt.

Problemet med mænd som har mange karaktertræk som er maskuline og dominante, er at disse mænd som regel også har mangel på empati. Man vil sjældent have en udstråling som at være en naturlig leder, ved at være en ”god dreng”. Denne manglende empati, gør at der er større risiko for at de der opstår ”sidespring” i forholdet, da den maskuline mand med manglende empati, er dårlig til at sige fra hvis han får et ”godt tilbud”. Ofte vil denne personlighedstype fokusere på sine egne behov, fremfor at tænke på hvordan kæresten ville reagere.
Som regel er det først når kvinden har ”brændt sig” nok gange på den dominante mand, at hun ændrer sit valg i partner til den ”bløde” mand, da hun ved at han vil behandle hende ordentligt. Det er skam også naturligt at kvinden ændrer sit partnervalg når hun nærmer sig trediverne, da hun nu ønsker at stifte familie og slå sig ned. Her vil den ”bløde” mand være et bedre valg.

Brug din ungdom på Truestory – reklame

Scoretips anbefaler læseren at investere i oplevelser hos Truestory.dk, da disse er mindeværdige og billige oplevelser. Man behøver ikke at rejse til udlandet for at få fede oplevelser. Scoretips anbefaler. læseren at prøve et cocktailkursus, da man her lærer at kombinerer de rette råvarer og drikkevarer, så man til næste fest kan give sine gæster en fed oplevelse. Et cocktailkursus er til rådighed i følgende lokationer i Danmark, som er: Valby, Århus, Kolding.

 

Skriv et svar