You are currently viewing Er din kæreste uærlig

Er din kæreste uærlig

Uærlighed er et element som mennesker generelt set er dårlige til at registrere. Dette gælder både uærlighed hos andre men også uærlighed hos sig selv. Det er dog især i kæreste-forhold at mange har tendens til at være uærlig overfor sin kæreste . Men kunne det ikke være dejligt hvis man kunne spotte når ens kæreste var uærlig med en? Sagen er nemlig at over 50% af alle parforhold i Danmark før eller siden ender i utroskab. Ønsker man at blive bedre til at kunne se om sin partner er uærlig, skal man være opmærksom på følgende elementer som vil blive beskrevet nedenfor.

Kropssprog som signalerer at kæresten er uærlig

De mennesker som har de skarpeste ”antenner” til at registrere uærlighed hos andre, er dem som foretager politiforhør hos Politiet. Har man studeret politiforhør, så ved man også at der opbygges store mængder af energi i kroppen på dem som lyver, som kroppen har brug for at få frigivet. De personer som er dårlige til at lyve, frigver denne energi omgående, som herved resulterer i nervøse trækninger mens de lyver. Nervøse trækninger kan eksempelvis være, hvis man har svært ved at holde sin krop i ro eller at man klør sig på kroppen, ansigtet eller lignende, selv om det slet ikke klør mm.

De personer som derimod er gode til at lyve, har trænet sig selv til bedre at kunne håndtere denne ”nervøse” energi som bliver dannet i kroppen mens man er uærlig. Men selv disse individer har også en grænse til hvor meget energi de kan rumme før at den skal frigives. Når denne opbyggede energi frigives i den pågældende, vil det være via en ufrivillig handling fremfor  nervøse trækninger. Eksempelvis så jeg et politiforhør om en teenagepige, som valgte at stå på hovedet i forhørslokalet i pausen, blot så hun kunne få frigivet alt den energi som var blevet dannet i kroppen, da hun havde løjet meget gennem politiforhøret. Ofte er de ufrivillige handlinger dog mere diskrete end dette eksempel. En ufrivillig handling kan eksempelvis også være at man retter på sit tøj eller lignende. Nogle hoster også for at frigive energien. Tilfælles har disse ufrivillige handlinger, at de sjældent passer ind i det sociale sammenhæng.

Når kæresten  er uærlig og forsøger at skjule dette

Der er også de personer som ubevidst forsøger at ”skjule” når de er uærlig. Disse individer undgår som regel at få øjenkontakt til andre, når de fortæller noget  som ikke er sandt, eksempelvis ved at stirre ned i jorden, som mange gør. Andre lukker også øjnene når de fortæller den del som er usand af historien, men kan efterfølgende re-etablere øjenkontakten så længe de fortæller den del som er sand. Der er også lavet undersøgelser som viser, at hvis man kigger meget mod højre mod den mellem og øvre del, så kan det også være tegn på at man lyver. Dette skyldes at den højre hjernehalvdel blandt andet håndterer fantasien dvs. fiktive fortællinger, som man blandt andet benytter når man lyver. Ved at kigge meget mod højre, forsøger man ubevidst at aktivere denne del af hjernen.

Forkæl din krop og slip af med negative energier – reklame

Har læseren problemer med en kæreste som lyver, så gør dig selv en tjeneste og investér i wellness, så man kan få frigivet al den stress som ophobes i kroppen. Der findes mange gode wellness programmer som hjælper med at frigive stress, men scoretips anbefaler ”Butter me up” (København) samt  Wellness massage (Århus), da disse behandlinger virkelig frigiver spændinger i kroppen.

 

Skriv et svar