You are currently viewing Sandhed eller konsekvens – reklame

Sandhed eller konsekvens – reklame

Alle læsere af denne blog har forhåbentligt prøvet at spille sandhed eller konsekvens på et eller andet tidspunkt i deres liv. Spillet er favoriseret af det kvindelige køn og bringes typisk på bane ved fester og lignende for at gøre stemningen mere intens, da spørgsmålene man bliver stillet, ofte vil løfte sløret for erotiske oplevelser som man har haft. Sandhed eller konsekvens spilles også af kærestepar for at skabe en intens stemning mellem dem. Nogle par kan godt lide at spille sandhed eller konsekvens som et forspil til samleje eller for at lære hinanden bedre at kende.

Anmeldelse af Sandhed eller konsekvens fra Sinful

Til kæresteparret som bliver seksuelt opstemt af at spille sandhed eller konsekvens, så tilbyder sinful den perfekte gave til parret. Spillet Truth or Dare er en eksotisk version af Sandhed eller konsekvens som er målrettet mod kæresteparret som blot ønsker en romantisk aften sammen. Spillet har et yderst elegant design og indeholder 69 spørgsmål samt 69 udfordringer til både manden og kvinden.   Spørgsmålene man får stillet er meget varierende som eksempelvis kan omhandle ens fantasier eller tidligere seksuelle oplevelser som man har haft mm.   Vælger man derimod konsekvens, så kan ens opgave for eksempel bestå af at finde erogene zoner på sin partner mm. Spillet er spækket med sjove opgaver og spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale at læseren investerer i produktet da Sandhed eller Konsekvens bidrager til at skabe seksuel spænding til forholdet og hurtig vil være spillet som parret tager frem under sengen.   

Ulemper ved Sandhed eller Konsekvens spillet

Der er ganske få ulemper ved Sandhed eller Konsekvens spillet. Først og fremmest kan spillet godt bruge en ekstra tilkøbspakke med spørgsmål, da man med tiden vil kende alle udfordringer og spørgsmål i spillet hvis man spiller sandhed og konsekvens for meget. Sagen er nemlig at dette spil hurtigt bliver favoritspillet sammen med kæresten. Derfor anbefales det at man tager sig god tid til hvert spørgsmål eller udfordring man får stillet for at få det meste ud af spilleoplevelsen. Sandhed eller Konsekvens spillet (Truth or Dare) fås kun på Engelsk, som vil være en ulempe for dem som ikke kan sproget.

 

 

 

Skriv et svar