You are currently viewing Smurt ind i Joan Ørting duftolie – reklame

Smurt ind i Joan Ørting duftolie – reklame

Da jeg bestilte en flaske Joan Ørting duftolie hos Sinful.dk, lagde jeg mærkelig til en sjov detalje ved kunde-anmeldelserne som produktet havde fået. Tilsyneladende er der ingen kunder som har givet duftolien en middelmådig karakter, men hvor skalaen enter er givet i den høje ende eller den lave ende på siden. Ud fra disse anmeldelser virker Joan Ørting duftolien umiddelbart som en produkt som man enten elsker- eller hader duften af, hvor der tilsyneladende ikke er plads til en middelmådig vurdering af duftolien. Jeg er selv en af dem som er tilhænger af produktet, og valgte derfor at teste denne teori med at smøre mine håndled ind i duftolien og få andre til at vurdere duften.

En dag med Joan Ørting duftolie

Joan Ørting duftolie har en særpræget duft, som er lidt svær at beskrive. Duftolien har en mild frugtlignende duft, men med en efterfølgende stærkere ”efter-duft” som er knap så sødlig. Jeg vil mene at duftolien både egner sig til mænd og kvinder, som er derfor den også er god som forførelsesduft, da begge køn sandsynligvis vil synes godt om duften, da duften er vel-balanceret mellem det søde og det sure.   Langt størstedelen af dem som jeg testede produktet på var meget positive over den gode aroma som Joan Ørting duftolie giver, der var dog nogle enkle som slet ikke brød sig om den. Så mit resultat gav mere eller mindre samme udfald, som produktanmeldelserne på Sinful, som er at man enten synes det er en fantastisk duft som Joan Ørting duftolie giver, eller at lugten er forfærdelig. Det var dog langt størstedelen som fandt duftoliens aroma noget så behageligt.

Joan Ørting duftolie skal prøves

Jeg anbefaler at man som minimum én gang prøver Joan Ørtings duftolie for at se om produktet er noget for en, da man tilsyneladende enten elsker duftolien eller hader den som nævnt tidligere. Dog var det flertallet som fandt duften yderst behagelig hvor jeg også hører til denne gruppe. Jeg står fast på at produktet både kan bruges af mænd og kvinder. Personligt mener jeg at denne duft kan konkurrere med nogle af markedets bedste parfumer. Er læseren af denne artikel en kvinde, så køb et eksemplar af Joan Ørting duftolie, og vurdér selv om du har sammen mening som scoretips. Ønsker du at læse mere om produktet kan du klikke her.   

 

 

Skriv et svar