You are currently viewing Kvalitetstjek af gode tinder matches

Kvalitetstjek af gode tinder matches

Da tinder lige kom ud i 2012, tiltrak datingapplikationen brugere som enten brugte tinder til at finde en kæreste eller at mødes med en attraktiv partner til bare en enkelt aften med ”hygge”. Desværre har brugerne på tinder ændret deres vaner, som gør at tinder nu primært bruges til social bekræftelse – især hos det kvindelige køn. Søger man selv en kæreste eller elsker på tinder, er det vigtigt at man er i stand til at adskille de dårlige tinder matches fra de gode. I denne artikel giver scoretips derfor to gode råd til hvordan man sorterer i sine tinder matches så læseren forhåbentlig kan få bedre succes med tinder.

Gode tinder matches tåler modstand

De personer som kun er på tinder for at søge bekræftelse, lider ofte af dårligt selvværd. Er man trist til mode, kommer man hurtigt i godt humør igen, hvis man bliver bekræftet ”i hoved og røv” af smukke mennesker hver gang man benytter sig af tinder. Den bedste måde at frasortere de dårlige tinder matches fra de gode, er at give sine tinder matches modstand.  Kan man ikke tåler modstand, er det tydelige tegn på at man har et dårligt selvværd eller at man er blevet SNOTFORKÆLET som barn. Derfor gør dig selv en tjenes og start dine samtaler ud med drilske udtalelser. Find noget specifikt på hendes billeder som du kan drille den pågældende med. Men husk, at der er forskel på at drille sammenlignet med at være et røvhul.   Som udgangspunkt må man aldrig gøre nar af noget som den anden ikke kan ændre på, men derimod kun elementer som man godt kan ændre. Eksempelvis må man godt gøre grin med en persons tøjstil, da personen hurtigt kan ændre dette, men derimod aldrig ens kropsform. 

Gode tinder matches svarer tilbage på beskeder

Er man en mandlig bruger af tinder, skal man ikke forvente at sit match svarer tilbage omgående når man har skrevet til den pågældende. Sagen er at kvinder ”bombarderes” med likes fra ”sultne” mænd. Faktisk er det omtrent syv ud af ti mandlige profiler som ordinære kvinder matcher med. Har kvinden et udseende som er over middel, er det mellem 80% til 90% af de mandlige profiler som hun vil matche med. Derfor skal man aldrig forvente at kvinden svarer tilbage omgående på ens beskeder i begyndelsen. Er man sjov at kommunikere med, vil man dog opleve at hun bliver hurtigere til at svare tilbage på netop dine beskeder.   Men der er skam mange kvinder som ALDRIG svarer på ens beskeder, da de kun bruger tinder for at samle på matches. Derfor skal man som udgangspunkt give en kvinde maksimalt 48 timer til at svar tilbage på sin besked. Er der ingen respons indenfor denne tidsperiode, så gør dig selv en tjeneste og ”unmatch” den pågældende.

Gode steder at tage på date med Truestory – reklame

Drop de kedelige gåture som date. Gør dig selv og din date en tjeneste, og invitér din date ud på en god oplevelse. Scoretips anbefaler et chokolade kursus for to personer på Social Foodies, da ikke mindre end 385 personer har anmeldt denne oplevelse på Truestory med et gennemsnit på 4,5 ud af 5 stjerner. Absolut værd at opleve. Kurset er sjovt og på samme tid undgår man pinlige tavsheder, da man har sin fokus rettet mod at lave fyldte chokolader.

Skriv et svar