You are currently viewing Han får for lidt sex

Han får for lidt sex

Man kan ikke sætte et specifikt tal på hvornår man får nok sex og hvornår man får for lidt sex. Sagen er at ens libido er vidt forskellig fra den ene person til den næste, som gør at nogles naturlige sexlyst er højere end andres. Men der er også mennesker som er født med et lavt libido, som gør at de sjældent er i humør til at sex med sin partner. Dog som udgangspunkt er mænds libido noget højere end kvindernes, da mænd er biologisk ”programmeret” til at sprede deres gener. Når det kommer til stykket, er det kun en selv som kan vurdere om man får for lidt, da det handler om hvad man selv har lyst til og ikke hvad andre fortæller en. Lad være med at konkurrere med dine kammerater om hvem som har været i seng med flest, det kommer der ikke noget godt ud af.  

Tegn på at han får for lidt sex

I tilfælde af at man er dårlig til at mærke hvordan man selv har det, vil der i dette afsnit nævnes tegn på at man får for lidt sex.. Det tydeligste tegn på at han får for lidt sex, vil være hvis personen ofte taler om sex. Folk som bliver seksuelt tilfredsstillet gider ikke at bruge deres tid og energi på at tale om sex, da de får nok derhjemme fra. Hvis man udstråler desperation eller ofte stirrer upassende på det modsatte køn, vil det også være tydelige tegn på at man får for lidt. Mænd som sætter kvinder på et piedestal eller som forsøger at ”imponere” dem, kan man være sikker på får ALT for lidt. Hvis en mand ligefrem bliver trist over hvor lidt sex han får, ja så er den HELT galt! Jeg havde engang en asiatisk ven som altid ”pev” over hvor lidt han fik, så snart at han blev beruset. Men så wingede vi andre ham i byen, og så gik det meget bedre..     

Hvis han får for lidt sex så anbefal scor.dk – reklame

Hvis læseren selv hører til gruppen af mænd som desværre får for lidt, så anbefaler scoretips at læseren opretter en bruger på scor.dk. Ved andre dating apps handler det primært om at finde en potentiel kæreste, men på scor.dk handler det om at SCORE! Her snakker vi ikke om at kysse, men derimod nærmere ”nøgen-wrestling”! Scor.dk er ikke mindre end Danmarks største portal indenfor sexdating.  

 

 

Skriv et svar