You are currently viewing Find kvindens G punkt

Find kvindens G punkt

Mange mænd vælger ikke at inkludere kvindens G punkt når de har samleje. Dette skyldes ikke glemsomhed men nærmere inkompetenthed, da nogle mænd kan have svært at lokalisere kvindens G punkt. Da de ikke ønsker at gøre samlejet akavet på grund af manglende erfaring, vælger de i stedet at fokusere på andre områder på kvindens krop.. Faktisk er der tilsyneladende en del mænd som slet ikke ved hvordan G punktet føles at røre ved. Dette resulterer i at de forgæves ”roder rundt dernede” uden den mindste anelse om hvad de foretager sig. Dette resulterer i en utilfreds kvinde som blot ligger der og kommer med udtalelser såsom ”Nej, ikke der. Heller ikke der, ikke så langt oppe mm.”   Har læseren aldrig været succesfuld i at finde kvindens G punkt, så er der heldigvis en del hjælp at hente i denne artikel. Er det ikke rigtigt, Carsten?

Sådan føles kvindens G punkt

Det undrer mig ikke at de unge nu om dage kan have svært ved at finde kvindens G punkt med så mange misvisende og dårlige vejledninger man kan finde på internettet til hvordan man skal gøre. Søger man eksempelvis på teksten ”hvor sidder kvindens g-punkt” i Googles søgefelt, får man en forklaring frem, hvor der påstås at den sidder 4-5 cm oppe i skedevæggen i et glat lille område..   For det første er det nærmere kun 2-3 cm oppe i skedevæggen at G punktet er placeret, som kun gælder på den ydre side af væggen. G punktet er ikke et lille glat område, men derimod en smule ujævnt eller rugt område med ekstra hudvæv, som adskiller sig fra den resterende glatte hud i skeden. Men hvorhenne kvindens G punkt præcist er placeret, varierer fra den ene kvinde til den næste. Ifølge udtalelser fra internettet, så er det kun én ud af tre kvinder (33%) som kan opnå en skede-orgasme ved udelukkende at blive stimuleret indvendigt. Har man prøvet at give en kvinde en indvendig skede-orgasme, vil kvinden som regel forklare det som at være en hurtigere og mere aggressiv fornemmelse, sammenlignet med at få en orgasme ved standard klitoris stimulering.

Sinful Curve G punkt vibrator – reklame

Efter en længere undersøgelse er der fundet frem til den G-punkt vibrator som efter scoretips´ vurdering er særdeles effektiv til at stimulere kvindens G punkt (hvis den altså bruges korrekt). Scoretips anbefaler læseren at investere i Curve G punkt vibrator fra Sinful, da den har et yderst elegant design som også giver brugeren et godt greb, så man ikke bliver så hurtigt træt i hænderne under brug. Derudover ved man også altid hvor vibratorens ”hoved” er placeret ud fra dens design, hvor andre vibratorer kan have tendens til at se ens ud i vibratorens design, som herved gør det svært for brugeren at vide hvor nøje at hovedet er placeret under brug. Curve G punkt vibratoren er glat og smidig, så den føles behagelig under brug. Derudover har den 7 vidt forskellige vibrator-funktioner, så her skal man finde den vibrator funktion, som er bedst til sin partner. Vibratoren har en total længde på 18,8 cm og er 3 cm i diameter og selvfølgelig er den vandtæt.   Lad være med at gøre den begynderfejl i kun at placere hovedet på G-punktet. I mange tilfælde skal g-punktet stimuleres yderligere ved eksempelvis at blive trykket på af vibrator-hovedet. Hvor blødt eller hårdt som der skal trykkes er meget forskelligt fra den ene kvinde til den næste, da G-punktets følsomhed kan variere. Sinfuls Curve G punkt vibrator kan læses mere om ved at  klikke her.

Skriv et svar