You are currently viewing En god aroma med duftolie – reklame

En god aroma med duftolie – reklame

Har du været så heldig i at få ”lokket” en pige over til din bolig, ja så er der en stor sandsynlighed for at hun smutter igen, hvis stedet lugter af ”sure sokker” eller lignende. Jeg lærte det i hvert fald selv på den ”hårde” måde.. Bor læseren i en mindre bolig, så anbefales det at investere i en vasketøjskurv som kan lukkes, så den sure lugt ikke stinker hele rummet til. Hvordan ens hjem dufter, kan gøre en verden til forskel når det vedrører at sætte den rette stemning til en potentiel romantisk aften (eller blot et hurtigt knald). Derfor anbefales det at benytte sig af duftolier som skaber den rette aroma til dit hjem. Da der findes mange forskellige varianter af duftolier som man kan vælge imellem, kan det være svært at vide hvilke som man skal vælge. Hvis det omhandler forførelse, har scoretips den perfekte duftolie til læseren..

Joan Ørting duftolie – en forførende aroma

Personligt er jeg ikke den store ”fan” af Joan Ørting, men jeg bliver nødt til at anerkende hendes duftolie da det er et yderst gennemført produkt. Først og fremmest har duftolien en yderst dejlig duft sammenlignet med andre standard duftolier. Joan Ørtings duftolie skaber en dejlig aroma i hjemmet, hvor duften selv ville kunne ”overskygge” lugten af sure sokker og lignende dårlige lugte. Skal man i byen i weekenden, så gør dig selv en tjeneste og åbn op for duftolien inden du tager afsted, i tilfælde af at du skulle tage en dejlig dame med hjem. At blive mødt med en forførende aroma så snart man træder ind i en bolig, er skam noget som især det kvindelige køn vil bemærke. Det eneste negative jeg kan fortælle om duftolien er at det kun kommer i en flaske på 10 ml, da jeg vil ønske at man også kunne købe produktet i en 200 ml. Flaske.

Joan Ørting duftolie kan fås hos Sinful

Joan Ørtings duftolie indeholder blandt andet musk, vanilje, brombær og lilje. Selv om duftolien normalt bruges som enten parfume eller massageolie, så foretrækker jeg nu at benytte det i min bolig sammen med duftpinde når jeg får kvindeligt besøg, så den dejlige aroma spredes over hele mit hjem. Skulle man ønske at bruge den i forbindelse med massage, så pas på med at ”sjaske” din partner til. Et par få dråber er skam nok til at efterlade en dejlig duft på sin ”date”, da man ellers hurtigt kommer til at bruge hele flasken. Ønsker læseren at høre nærmere om Joan Ørtings duftolie, så klik på følgende link.   

 

Skriv et svar