You are currently viewing Gamere er dårlige i sengen

Gamere er dårlige i sengen

Det er en god idé at vælge sine fritidsinteresser med omhu, da nogle beskæftigelser er et direkte turn-off for størstedelen af kvinder. Eksempelvis er der mange piger som mener at gamere er dårlige i sengen og at de ikke vil kunne give dem en orgasme, også selv om kvinden aldrig har haft sex med den pågældende. Men det er den ”bås” som den mandlige gamer socialt placeres i.   Der kan dog være noget om påstanden. Vi har vel alle haft en veninde eller to, som beklagede sig over sin kæreste som ikke var i stand til at tilfredsstille hende seksuelt..   For læseren som ikke ved bedre, så er en gamer en person som bruger størstedelen af sin tid på at spille computerspil online og chatte med sine ”hold-kammerater” over et headset, fremfor at møde folk i det virkelige liv som gameren kan socialisere sig med. Eller at få sig en bedre hobby som ikke kun går ud på at sidde ned på sin flade røv og glo ind i en skærm.

Gamere har et dårligt ry af gode grunde

Det er ganske forståeligt at gamere har et dårligt omdømme hos kvinder, da der er intet seksuelt ophidsende ved at være en computernørd. Netop derfor er der mange mænd som forsøger at skjule deres nørdede fritidsinteresse for kvinderne, når de forsøger at score dem. Først når kvinden er ”nedlagt”, har manden lettere ved at indrømme sin nørdede fritidsinteresse.   Det er også de færreste gamere, som er i god form, da man ikke ligefrem bliver ”buff” af at sidde på sin flade røv hele dagen foran fjernsynet og kun bevæger sig væk fra skærmen når man skal hente mad fra køkkenet eller et smut forbi badeværelset. Kun ganske få Gamere har viljestyrken til at holde sig i form og tage ugentligt i fitness, da størstedelen af gamere desværre udvikler en usund livsstil som går ud over deres fysiske form.

Kæresten er en sekundær prioritet for Gamere

Kæresten er desværre en sekundær prioritet for mange gamere, da gamere går mere op i at udvikle og forbedre deres spille-karakter, fremfor at fokusere på parforholdet. At kæresten er socialt distanceret i en  kort periode med et computerspil, kan sandsynligvis accepteres. Men problemet med computerspil nu til dags er at de er online og mange af dem har ikke en afslutning, men kan derimod spilles til evig tid og er herved en konstant belastning for partneren. Kæresten er for mange gamere en ”belastning”, da gameren ikke gider at høre på hendes ”ævl og kævl” men bare gerne vil sidde uforstyrret og spille sit computerspil og udvikle sin spil-karakter. Jeg er endda personligt bekendt med en Gamer som siger nej til sex fra sin flotte kæreste, til fordel for at spille på sin Xbox. Siger kæresten nej til sex til fordel for at spille computer, så er denne person en tabt sag og kan ikke reddes! Drop denne person omgående..

Gør det selv med baseks aqua glidecreme – reklame

Sandsynligheden for at du kan gøre et bedre arbejde selv er ret stor, i tilfælde af at du har en kæreste som ikke kan tilfredsstille dig seksuelt. I tilfælde af at du foretrækker at bruge legetøj, når du ordner det selv, anbefales det at investere i flydende beskyttelse, så du undgår at beskadige dine kønsdele i processen. Baseks aqua glidecreme fra Sinful, er en effektiv og billig måde at beskytte sig selv på, da produktet kommer i 1000ml. Produktet er også kondom-venligt, i tilfælde af at man ønsker at benytte produktet til normalt samleje. Ønsker læseren at vide mere om Baseks aqua glidecreme fra Sinful, så kan man klikke her.

    

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Marie-Louise

  Spændende indlæg – undrer mig dog over, hvor du har disse fakta fra?

  Kh

  1. Jakob Boye

   Hej Marie-Louise

   Jeg vil ikke ligefrem kalde det “fakta” som der beskrives i dette indlæg. Derimod er min intention er at gøre opmærksom på hvor usund en livsstil det kan være at være gamer, hvis man hverken vedligeholder sig selv eller sit forhold med sin kæreste men bare “klistrer” sig op ad en skærm. Skærmafhængighed er desværre noget som mange lider af nu til dags og det er noget som skal tages seriøst. Jeg går da ud fra du selv har hørt nogen historier om gamere??.

Skriv et svar