You are currently viewing Drop dating taktikker

Drop dating taktikker

Du skal vente minimum tre dage før at du svarer tilbage på en besked.. Sørg for at give personen som du er interesseret i mindst opmærksomhed, så personen ikke tror at du er let at få fat på.. Vær hard-to-get osv.   Vi har vel alle hørt disse- eller lignende dating taktikker som folk benytter i datinglivet. Desværre kommer man ikke særligt langt med dem når det kommer til stykket, da det ikke afspejler ens ægte intentioner.   Ved ikke turde at vise at man er interesseret i den pågældende person, ender disse taktikker med at holde en tilbage, frem for at gøre fremskridt.

Vær dig selv – eller den bedste version af dig selv

Et godt råd er at være sig selv og derved ikke forsøge at afspejle en bestemt personlighedstype som man tror hun gerne vil have. Hvis partneren forelsker sig i hvem hun tror du er, som ikke viser sig at være dig, så vil den pågældende alligevel ikke blive sammen med dig på lang sigt.   Man skal dog heller ikke være sig selv 100% da det sandsynligvis vil skræmme personen væk til at begynde med! Var en mand 100% sig selv, ville han nok starte ud med at lægge op til sex, som kvinden sandsynligvis ikke ville bryde sig om. I stedet skal man være den bedste version af sig selv, som er at vise alle sine bedste sider frem. Som partneren lærer en af kende, skal de dårlige sider nok komme frem før eller siden.

Du får ikke en kæreste gennem uærlighed

Nu om dage har man ikke travlt med at finde en kæreste. Faktisk nyder mange at være single og at give sig selv 100% opmærksomhed. Disse single livsnydere giver sig god tid til at lære en potentiel partner at kende, før at den pågældende beslutter sig for om dette skal blive en ny kæreste.   Man kommer ikke langt med disse uærlige datingtaktikker, da den single livsnyder før eller siden regner ens intentioner ud. Måske kan man narre personen i én uge eller måske endda et måned, men efterfølgende bliver man droppet, så snart at personen regner en ud. Jeg er bekendt med flere mænd som har en lang liste af one-night stands under sig, men som aldrig har haft en kæreste eller kan vedligeholde et forhold. Før eller siden bliver man nødt til at vise sin rigtige personlighed og håbe på at partneren kan lide det som man viser den pågældende.

Bliv den bedste version af dig selv med singlecoach – reklame

Singlecoach er den eneste virksomhed som jeg anbefaler, når det vedrører at lære og score, da disse datingcoaches lærer hvordan man bliver god til at score ved at øge kundernes selvtillid og selvværd så de selv tør at starte samtaler med piger. Hvis man virkelig ønsker at få styr på denne del af sit liv, så det i fremtiden vil blive en let sag at møde en pige som muligvis kan blive til mere, så anbefales det at investere i Powerpakken fra singlecoach, som er det mest gennemførte scorekursus man kan få.
Her lærer man både hvordan man kan møde- og score piger på en helt almindelig hverdag samt hvordan man scorer i weekenden når man er i byen.Skriv et svar