You are currently viewing Vi ønsker alle en unik partner

Vi ønsker alle en unik partner

Vi ønsker alle en unik partner. Men for nogle har dette taget overhånd, som gør at de har udviklet urealistiske forventninger til hvad en potentiel partner skal rumme. Disse urealistiske forventninger til en unik partner, kan desværre resultere i at man fravælger alle sine ”bejlere” og i sidste ende ender med at leve et ensomt liv, da man ikke kan finde en som er ”god nok”.. Nu om dage er de fleste mennesker i den vestlige verden opvokset med Disney film og lignende, som er med til at præge ens syn på sin omverdenen. Og hvilke budskaber sender disse film? Tager vi skønheden og udyret, Aladdin, Tornerose, snehvide, ja så rummer alle disse film blandt andet budskabet, at man skal gå efter en unik partner at slå sig ned med. For nogle mennesker er disse budskaber så stærkt integrerede i en, at man kun går efter dem som man associerer med at være tilhørende de  top ti procent når det vedrører at finde en kæreste. Dog er det meget forskelligt hvad manden og kvinden finder attraktivt i en kæreste.

Hvad kvinder finder unik i en partner

Tager vi udgangspunkt i Aladdin,  ja så er denne gadedreng som sagt en ”usleben diamant”, som nævnes flere gange i filmen.  Dette betyder at Aladdin rummer potentiale tilat blive en fantastisk veludviklet person – en alphahan – men kun hvis han får den rette motivation og vejledning .. Tanken om at kunne ”tæmme” vildskaben ud af en mand og få det bedste frem i ham, er noget som tiltrækker mange kvinder. Netop derfor er BADBOYS så eftertragtede blandt unge kvinder. Aladdin var absolut også en Badboy! Han var flabet overfor andre hvor hans ”talenter” bestod i at stjæle mad samt at charmere damer (og tale med aber). Det var Jasmin som fik det bedste frem i Aladdin, da Aladdin stræbte efter at blive til mere end en gadedreng, efter at han havde mødt hende. Hun endte også med at få det bedste frem i Aladdin i sidste ende.

Hvad mænd finder unik i en partner

Tager vi udgangspunkt i Aladdin igen, så fortæller Prinsesse Jasmin sin far at hun aldrig har været udenfor paladsets mure! Udover at være en Prinsesse, som er unikt nok i sig selv, så er hun også uberørt! Med andre ord er der ingen mænd som har været i selskab med hende.. Der er mange mænd som finder det uattraktiv, hvis en kvinde har haft for mange partnere, da manden herved ikke finde hende speciel, hvis han ved at at flere af sine kammerater har været sammen med hende. Derfor vil en uberørt kvinde være noget som mange mænd godt kan lide tanken om, da det herved kun vil have været manden selv som har berørt sin kvinde og ingen andre. Det er dog ikke alle mænd som deler denne ”gammeldags” tankegang.

Find en unik partner med ”Elite Meets Beauty” – reklame

Denne hjemmeside henvender sig til læseren som søger en partner som både er smuk og yderst intelligent. Ifølge en undersøgelse af sidens egne medlemmer, besidder over 85% af medlemmerne en  høj uddannelse, hvor omtrent 67% af medlemmerne har et udseende som er vurderet til at være over middel.  Er læseren nysgerrig over hvordan denne datingside virker, så opret dig her.

 

Skriv et svar