You are currently viewing Gode gerninger i forholdet

Gode gerninger i forholdet

Befinder man sig i et godt forhold, har man en partner som behandler en med respekt. Det er meget individuelt hvor kærlig en partner man søger, da der eksempelvis er dem som foretrækker en kæreste som forkæler en og som er meget elskværdig, mens andre måske foretrækker de ”kolde” personlighedstyper. Men så længe at man udviser gensidig respekt til hinanden, så er man godt stillet i forholdet.    En god gerning er når man gør noget udover det normale for ens partner. Det kan eksempelvis være at invitere en på middag for at vise hvor meget manb værdsætter en eller lignende. Det er ganske normalt at de involverede gør gode gerninger for hinanden for at vise hvor meget de værdsætter en, dog er der en god grund til at holde tilbage med de gode gerninger og kun foretage en engang imellem.

Pas på med de gode gerninger i forholdet

Der er mange gode grunde til at man skal begrænse sine gode gerninger i forholdet. Først og fremmest risikerer man at ens ekstra indsats i forholdet bliver taget for givet af sin partner. Når man dagligt udfører gode gerninger ender ens hårde arbejde med at blive betragtet som en ”normal” del af hverdagene. Derudover risikerer man også at ens partner opfatter sine gode gerninger som en kompensation for en mangelfuld- eller usikker personlighed, da det ofte er ”niceguys” som overkompenserer med middage, rejser og lignende da de inderst inde ikke tror at de er gode nok til sin partner og frygter at partneren forlader en, hvis de ikke fortsætter med at forkæle sin kæreste.    For at undgå at blive betragtet som svag eller at blive taget for givet af sin partner, anbefales det derfor at man er uforudsigelig og meget varierende når det vedrører at udføre gode gerninger. Herved ved ens partner aldrig hvornår man vælger at være ekstra sød mod den pågældende.   

Find mange gode gerninger hos Truestory – reklame

Ønsker man at give sin kæreste en ekstraordinær oplevelse, som adskiller sig meget fra hverdagene, så har Truestory et stort sortiment af gode opleveser som man kan vælge ud fra. For alle læserne som bor i Midtjylland, anbefaler scoretips enlækker Michelin middag på Pondus. Befinder man sig i København, anbefales en michelinmiddag på Norrlyst, da en Michelinmiddag altid er den sikre vinder. En bedre gerning kan du ikke gøre for din kæreste, end at invitere sin udkårne på en michelinmiddag.
  

 

 

Skriv et svar