You are currently viewing Er min kæreste en Gold Digger ?

Er min kæreste en Gold Digger ?

Når man hører ordet Gold digger, associeres det typisk med en lusket kvinde, som kun finder sammen med en mand på baggrund af hvor rig han er. En livsstil af luksus er hvad en Gold digger først og fremmest prioriterer, hvor kærligheden er en fjern andenprioritet.

Det er en fejl at tro at en gold digger aldrig betaler for regningen, når hun er sammen med em velhavende mand, da den erfarne gold digger gerne vil vise manden at hun ”godt” kan betale for regningen, bare så længe at det omhandler regninger med mindre beløb. Tricket er nemlig at bede manden om at betale de dyre ting for hende, såsom den tasken fra Louis Vuitton eller lignende.

Som regel har en gold digger en ekstraordinær god tøjstil som er sammen sat helt ned til den mindste detalje, da hendes udseende er hendes primære våben til at lokke en mand i ”fælden”. En gold digger er ikke bange for at tage det første skridt for at lære dig (og din økonomiske situation) at kende. Det spørgsmål en gold digger altid stiller personen som hun vurderer, er hvad den pågældende laver til dagligt, hvor hun på samme tid lægger mærke til ens påklædning.

En mand kan også være en Gold Digger

Det er en fejl at tro, at det kun er en kvinde som kan være en gold digger i disse moderne tider. Det er efterhånden gået op for mænd at der er masser af kvinder derude som er godt stillet økonomisk set, da der er flere kvinder med en høj uddannelse end mænd. Dette gør dem bedre stillet til at få et højtbetalt job. Derudover er der også kvindelige arvinger till ”gamle penge” mm.

Oftest vil man støde på disse tre mandlige personlighedstyper som kan være en gold digger. Den første type er den yngre attraktive mand som går efter de ensomme og ældre rige kvinder. Typisk tager denne mand ”offer rollen”, hvor han prøver at fremstå som en ”succesfuld” mand som blot har været udsat for en ”uretfærdig” hændelse, som gør at han har mistet alle sine penge. Gennem sympati får han denne ældre kvinde til at betale for hans forbrug. Typisk er denne mandlig gold digger god til at lyve, som gør at han kan vedligeholde denne sympati i en længere periode. I langt de fleste tilfælde, har denne mand en eller flere kvindelige elskere, mens han er i et ”forhold” med den ældre kvinder som han udnytter finansielt.

Dernæst har man manden som er for doven eller for dum til selv at kunne få et godt job med en god løn, og i stedet blot ønsker at finde en pige, som allerede har pengene. Typisk er denne mandlige gold digger en narcissist som har en livsstil der er meget omkostningsfuld og som han ikke selv kan vedligeholde med sin egen indtjening. Netop derfor har han brug for at finde en kvinde som kan hjælpe  ham med at vedligeholde hans dyre livsstil. Denne mand vil typisk gå efter en kvinde som har en meget rig familie eller som er arving til et betydeligt stort beløb.   Til sidst har vi den fraskilte mand, som fik frataget det meste af sine ressourcer gennem skilsmissen. Denne mand vil typisk gå efter enlige og ensomme mødre som er godt økonomisk stillet. Typisk med en lederstilling i en større virksomhed, så hun er i stand til at forsørge ham.

Drop din gold digger og lær at score – reklame

Det er let at score en gold digger, da en gold digger som regel tager det første skridt og på den måde gør det det ”let” for manden. Men hvis manden i stedet lærer at score, vil han selv kunne vælge hvem som han lader blive en del af dit liv, og er derved ikke afhængig af at kvinden tager det første skridt.   Hvis E-bøgerne på scoretips.dk ikke er nok til at kunne lære læseren at score, så anbefaler jeg i stedet et scorekursus hos Singlecoach, da man undervises af professionelle scorecoaches som har over 10 års coaching erfaring. Virksomheden giver endda en score-garanti som gør at man får pengene tilbage hvis man ikke oplever fremgang i at kunne score. 

Skriv et svar