You are currently viewing Svært ved at finde en kæreste

Svært ved at finde en kæreste

 Denne artikel er skrevet til læseren som har meget svært ved at finde en kæreste. Du har været single i en længere periode og har haft det “sjovt”, men ønsker nu bare at finde dig en god og sød kæreste som du kan slå dig ned med og skabe en familie. Men af en eller anden årsag, har man bare haft svært ved at finde en kæreste som er den rette.   Da man var yngre var det ikke et problem at finde en kæreste. Men som man bliver ældre bliver det af ukendte årsager sværere og sværere at finde en person som er “god nok” til en. Hvor er alle de gode potentielle partnere henne?

Sådan får du en kæreste

Der er en god grund til at det bliver sværere med tiden at få en kæreste som man bliver ældre. Tommelfingerreglen er her, at jo flere forskellige partnere man har haft, jo større vil ens krav være til sin fremtidige kæreste være. Dette skyldes at man ønsker at sin fremtidig kæreste skal besidde alle de positive træk fra sin(e) tidligere elsker(e), uden at tage i betragtning at det faktiske er multiple partners positive egenskaber man ønsker at én eneste person skal besidde, som selvfølgelig er en umulighed.

Det var yderst let at finde en kæreste så snart at man kom i puberteten da man ikke have de mindste forventninger til personen som man kom sammen med. Her var det spændende nok i sig selv bare at have en kæreste. Men nu da man er voksen og måske har haft en 20-30 partnere eller lignede. Så bliver det pludselig svært at finde “den eneste ene”, da man nu ønsker at personen skal besidde egenskaber fra alle disse.

Find en kæreste og drop de høje forventninger

Det vil være mere realistisk at vinde i lotto, fremfor at finde en partner som matcher sin liste af krav til sin potentielle partner. Find en kæreste ved at  droppe “indkøbslisten” og i stedet skru dine høje forventningerne ned til et realistisk niveau,   Vær åben for at lære en person at kende, som du måske ikke normalt ville gå efter. Hvem ved, måske lærer du at værdsætte andre personlighedstræk end dem som du normalt ville gå efter. Tag det stille og roligt og lad være med at forhaste dig. Blot vær åben for at lære nye mennesker at kende. Hvem ved, måske bor din nye kæreste lige rundt om hjørnet!

Fælles interesser skaber stærke bånd med Truestory.dk – reklame

Fælles interesser kan skabe et stærkt bånd mellem to personer. Derfor anbefales det at finde en hobby som i begge synes om og kan lave sammen. Er i begge kaffe-elskere, så anbefales et ekspressokursus hos La Cabre. Har i begge en sød tand, anbefaler jeg at i prøver et flødebolle kursus hos Social Foodies. Er kæresten til bøf og bajere, så anbefales det at prøve “Bøf og bajere i Timm Vladimirs køkken” som både omhandler at lave maden samt at spise den.

Skriv et svar