You are currently viewing Hvordan får man en kæreste

Hvordan får man en kæreste

Hvordan får man en kæreste er et spørgsmål som er let at besvare men svær at udføre. Den sørgelige sandhed er at der skam er mennesker som går hele deres liv igennem uden at få et forhold. Jeg har mødt flere mænd i de 30+ som aldrig har prøvet at have en kæreste og som inderligt ønsker dette, i stedet for blot at score tilfældige piger i byen.

Selv personen som jeg betragter som ”Kongen af tinder”, har aldrig haft en kæreste. Han har nedlagt utallige vis af kvinder gennem dating applikationen, men ønsker ikke at drøft om dette da det gør ham trist. Sandsynligvis fordi at han inderst inde søger en ægte relation til en god kvinde og ikke blot overfladisk sex.

Sagen er at der er stor forskel på at score i byen i beruset tilstand, sammenlignet med at kunne møde en person i ædru tilstand som man også er i stand til at skabe en god kemi med. Et godt parforhold har en ”os mod verden” mentalitet som de færreste parforhold desværre besidder. Hvis læseren ikke ved hvad dette betyder, så anbefales det at se filmen ”Vanilla sky” fra 2001.

Vær attraktiv for at få en kæreste

Man skal først og fremmest anses for at være attraktiv hos det modsatte køn, for at forøge sandsynligheden for at kunne få en kæreste. Det er meget forskellig fra den ene person til den næste hvad man finder attraktivt, derfor findes der ikke en perfekt ”opskrift” til denne del. Dog gives der nogle eksempler i denne artikel.

Eksempelvis kan man være sapio seksuel, som gør at partnerens sind betyder mere end personens udseende. Herved er det specifikke personlige karaktertræk hos den potentielle partner som tænder en og derved ikke så meget fysiske træk, selv om en god fysik altid er et plus når det vedrører at få en kæreste. Så er der andre som først og fremmest går efter et godt udseende. Derudover er der også folk som tænder på succes, hvor ens jobtitel og personlige økonomi betyder meget for ens mulighed for at få den pågældende person som kæreste.

For at gøre det mere indviklet, så ændrer man også smag for hvad man finder attraktivt som man bliver ældre. Når man er teenager til man er i midten af 20erne handler det som regel blot om at have det sjovt i byen og ”hygge” sig med det modsatte køn. Men på et tidspunkt i midten- til slutningen af 20erne, ønsker de fleste at finde én kæreste som man kan skabe en familie sammen med. Dette er som regel ikke den samme type som den som man førhen blot havde det ”sjovt” sammen med i byen. Når det vedrører at slå sig ned og få en familie, ønsker man en partner som der er økonomisk ansvarlig og som man kan stole på og som man føler sig tryg sammen med. Dette er som regel ikke typen som man førhen fandt sammen med i byen.

Personlighedstypen ens kæreste skal have

For at kunne få en kæreste, skal man først og fremmest vide hvilken personlighedstype man søger i en kæreste samt kende de attraktive egenskaber som den pågældende personlighedstype tænder på. Derudover skal man selv besidde disse specifikke karaktertræk som den anden tænder på, som er lettere sagt end gjort.

Eksempelvis foretrækker personer som går meget op i fitness, at have en partner som også går op i træning og at holde sig i form. Så kan man lide veltrænede piger, så skal man selv være en veltrænet mand som går op i fitness. Dette lyder simpelt nok, men det kræves både fysisk og mental styrke at kunne blive en veltrænet person.

Det er fysisk krævende at holde sig veltrænet da man skal gå i træningscenter mindst tre gange om ugen og presse sig selv hårdt for at kunne komme i form. Det anbefales at have en træningspartner, da man herved kan motivere hinanden når man træner.    Det er mentalt krævende, da man skal have den personlige styrke til at kunne sige fra overfor mad og drikkelse som ikke gavner træningen, som typisk er ALT som smager godt! Og denne livsstil skal man implementere permanent! Går man ikke selv op i træning, så hellere find en person som passer bedre til den personlighed som man selv besidder.

Kom hurtigt i form med styrtræningsprogram – reklame

Hvis du hurtigt ønsker at komme i form, så kan du gøre ligesom over 30.000 andre danskere også har gjort og investere i styrketræningsprogram.dk. På blot 3 måneder burde man kunne se en tydelig forandring på sin krop, ved at følge dette program. Træningsplanen består af lette og sjove øvelser som alle mennesker kan udføre, ligegyldigt om man er vant til at træne eller ej.   Jeg har trænet i et måneds tid og kan allerede nu se en tydelig forandring på min krop.   Så kæmper du med vægttab, så anbefaler jeg kraftigt at du prøver styrketræningsprogram.

Skriv et svar