You are currently viewing Tre ting andre vil lægge mærke til

Tre ting andre vil lægge mærke til

Der er et berømt slogan som lyder: ”Don´t judge me before you know me”, Men den sørgelige virkelighed er at mennesker dømmer andre indenfor de første 30 sekunder fra hvor man møder en ny person. Dette bliver selvfølgelig gjort på det ubevidste plan.   Hvis man ønsker at give et godt førstehåndsindtryk af sig selv når man møder nye mennesker, så er der minimum tre ting som man skal lægge mærke til ved sig selv, som vil være er ens hår, øjne og tænder.   

Andre vil lægge mærke til dit hår

En god frisure kan have en stor virkning på hvordan andre opfatter en. Faktisk opfattes håret af  mange, som en af de vigtigste elementer som reflekterer ens  personlighed.
Har man eksempelvis karseklippet hår, associeres man ofte med at være en nørd, da frisuren er ”kikset”. Men har man derimod en moderne frisure som eksempelvis er udført af en stylist, så kan man være sikker på at andre omkring en vil lægge mærke til en. Man burde kunne forbedre sin egen og karisma og udseende ved at have den rette frisure som matcher sin personlighed.

Andre vil lægge mærke til dine øjne

Det første man lægger mærke til, når man møder en ny person, er som regel personens øjne. Vi bruger vores øjne til at kommunikere vores følelser og interesse. Når man taler med en anden person, vil den rette fremgangsmåde derfor være at se den anden person i øjnene, da det udviser lav interesse hos personen som ikke gengælder øjenkontakten. Kan man lide personen som man taler med, vil den pågældendes pupiller som regel udvides. Dette er en reaktion som den modsatte part finder attraktiv som både gælder hos mænd og kvinder.

Andre vil lægge mærke til dine tænder – reklame

Vi har vel alle mødt personer i vores liv, som ville være rigtig smukke, hvis bare deres tænder ikke var så uhyggeligt ulækre at se på! Tilstanden af ens tænder kan være en afgørende faktor for, om det modsatte køn vil finde en attraktiv. Ironisk nok forsømmer størstedelen af befolkningen sine tænder, som resulterer i dyre tandlægeregninger og ødelagte “bisser”.   Hvis man tror at ens tænder bliver rene ved at bruge en standard tandbørste, så kan man godt tro om igen. Gør dig selv en tjeneste og køb en god el-tandbørste, så man er sikker på et godt resultat.

Scoretips anbefaler læseren at investere i en el-tandbørste fra Tony Aps. El-tandbørsten er produceret af danske iværksættere og konkurrerer med nogle af markedets dyreste el-tandbørster, men hvor Tonys el-tandbørste kun koster en brøkdel af prisen sammenlignet med andre kendte og dyre brands.   Den egenskab jeg værdsætter mest hos Tony eltandbørsten, er dens lange batteri-levetid. Tidligere havde jeg hele to el-tandbørster som jeg anvendte, udelukkende fordi at de løb så hurtigt tør for strøm! Gør dig selv en tjeneste og tjek produktet ud fra Tony Aps ved at klikke her. Firmaet tilbyder fri fragt.

Skriv et svar