You are currently viewing Derfor kan piger lide Bad Boys

Derfor kan piger lide Bad Boys

Hvorfor vil de gode piger altid have de slemme bad boys? Er læseren selv en af de mænd med bløde værdier som ikke forstår hvorfor nogle kvinder vælger at være i forhold med de slemme fyre, fremfor at vælge en kæreste som altid vil behandle hende godt, så får du svaret i denne artikel. Sagen er at Bad Boys rummer karaktertræk som er godt at have som mand.

Bad Boys udstråler overlegenhed

Grunden til at mange piger finder en Bad boy attraktiv, skyldes at Bad Boys betragtes som Alpha hanner, da de tiltrækker- eller skaber opmærksomhed. Bad boys insisterer på at være synlige i sociale sammenhæng, som de gør ved at markere sin overlegenhed til at begynde med i sociale situationer. For en Bad Boy er negativ opmærksomhed bedre end ingen opmærksomhed, da en Bad Boy bliver usikker så snart at han ikke er centrum af opmærksomheden.

Mange beta-hanner (medløbere) og kvinder drages til Bad Boys, da de udstråler overlegenhed sammenlignet med resten af den mandlige gruppe. Denne overlegenhed kan blandt andet mærkes gennem en nedsættende kommunikationsstil som bad boys bruger i sociale sammenhænge når han taler til andre. Mange Bad Boys føler sig håndhævet over reglerne, som igen får dem til at virke overlegne sammenlignet med andre mænd som følger reglerne. Af samme grund har mange Bad boys også en plettet straffeattest hvor man ofte kan finde dem som ledere i bander eller større grupper.

Bad Boys tænker kun på sig selv

En Bad boy bekymrer sig heller ikke om hvad andre tænker om en og er absolut ikke bange for at komme i konflikter hvis noget ikke passer ham. Hvorimod “normale”  mennesker gerne vil passe ind i gruppen, og er som regel ikke interesseret i at skabe store konflikter, da det ikke er produktivt.    Er der noget som en Bad boy gerne vil have, går han fuldt ud efter det, ligegyldigt om han “kommer til” at træde på andre mennesker i processen. På samme måde som et barn vil gøre, når barnet ikke får sin vilje. En Bad Boy tænker kun på sig selv og sin egen velbefindende.   En Bad Boy har som regel mangel på selvkontrol, som gør at han lader næverne “tale” så snart at der opstår kontroverser.  Hvorimod den modne mand ville bruge sin sunde fornuft og sine verbale kommunikative evner til at løse eventuelle konflikter som kan opstå.

En Bad Boy er som et barn uden vejledning

Inderst inde er de fleste Bad Boys blot usikre “børn” som mangler vejledning i livet. Mange af disse mænd søger stadig forældrenes bekræftelse som voksne, da de aldrig har fået dette da de var børn! Fordi at deres selvværd sjældent er særlig højt, forsøger de at kompensere for dette, ved at opføre sig som røvhuller mod andre.  

Det som der får mange kvinder til at blive sammen med Bad Boys, skyldes at de stadig forsøger at nå ind til hans “bløde” hjerte, som de ved han har, da de ønsker at “redde ham” fra sine pinsler. De fleste kvinder vil mislykkedes ved dette, men vil i stedet få deres eget hjerte “knust”.   Skulle en kvinde være i stand til at “tæmme” en Bad Boy, vil hun ironisk nok miste interessen for ham. Nu da han er “tæmmet”, vil han ikke længere være den samme person som hun forelskede sig i til at begynde med, da han ikke længere vil besidde sine “Bad Boy” personlighedstræk. Derfor vil kvinden finde en ny Bad boy som hun kan “tæmme” (eller får sit hjerte “knust” af).

At tage på oplevelse med en Bad Boy med “Truestory” – reklame

Hvis en kvinde gerne vil tage på oplevelse sammen med en Bad Boy, så skal det helst være let og ligetil for ham, da mange Bad Boys har en lav tålmodighedsgrænse. Derudover anbefales det også at tage en oplevelse som han vil synes om, da hun ellers risikerer at få en afvisning af ham. Bad Boys er ofte simple væsner som blot ønsker at dække sine basale behov, som blandt andet er at spise og drikke eller et godt samleje.   Scoretips.dk anbefaler derfor at kvinden vælger oplevelse som ikke er alt for romantisk anlagte, men som indeholder mad og drikke som Truestory.dk har et eksklusivt udvalg af. At tage på “Bøf og Bajere hos Timm Vladimirs køkken” er en sikker vinder, som kan opleves i Århus samt København. Befinder læseren sig i Nordjylland, anbefales en gourmetaften på restaurant Uafhængig. Er læseren derimod i Sydjylland, anbefales et Pizzakursus hos Alfred & Camilla.

 

Skriv et svar